2777
2789
منم خیلی دلم میخواد ولی واقعا سختمه  فعلا تصمیم گرفتم نیارم ولی میترسم چند سال آینده پشیمون بش ...

همین دو تا کافیه بنظرم

همینارو خوشبخت کن

حالا بازم به نظر خودتو و شوهرت بستگی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که سه تا قد و نیم قد دارم 😍

وقتی حوصله و شرایطشو داری عالیه❤️

من که واقعا لذت میبرم از مادری کردن واسشون، حتی الان که اون دوتا رو به زور خوابوندم، کوچیکه داره شیر میخوره و شیطونی میکنه🤭

انشاالله قسمت هرکی دوس داره🤲

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

واسه منم دعاکنید خدا یه نی نی خوشگل و سالم هم‌ به من بده🥹🥹

استارترجان انشاالله برای شما هم هرچی‌خیر اتفاق بیفته🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫