«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام وقتتون بخیر شما مشکل تورتیکولی فرزندتان حل شد؟
سلام عزیزم اتفاقا ۲۹ مهر بردم پیش دکتر ترکمان تو ولیعصر گفت دیگه هیچوقت نگارش دیگه مشکلی نداره. تورتیکولی پسر من بخاطر نحوه قرارگیری تو رحم ب علت بارداری دوقلویی بود و عملا تو اسکن سونو معاینه عکس لگن عکس گردن عکس ستون فقرات و چشم پزشکی هیییچ چیزی ب نفع تورتیکولی نبود و پوزیشن نگهداری سر کج بود. اما خیلی پیگیری کردم. دکتر برای سونو و چشم پزشکی و ارتوپدو فیزیوتراپی ... هم برای بچه ها خوبشو میشناسم