2777
2789
عنوان

این حس ششم که میگن‌واقعیه

133 بازدید | 26 پست

راستش خودم‌ ب اون صورتی ک تو نی نی سایته اعتقادی بهش ندارم ک توقع دارن ادم حتی اینده رو پیش بینی کنه که این فقط در علم پروردگاره

ولی خودم حس ششمم  ۹۰ درصد مواقع درسته البته فقط برای خودم واسه دیگران فک نکنم کار کنه

ولی یه دختر ۸ ساله دارم بشدت ذهن ادمو میخونه امشب تو اینستا یه پست دیدیم باهم راجب تست حس ششم همرو درست حدس زد جالب بود برام🤔

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بپرس اگ بیداره اون اتفاق برای من میافته؟

خوابه عزیزم

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
والا من دیدم حدسشون تا حدودی بعضیاشون درسته البته بعضیاشون

خب شاید اتفاقی یه چیزی‌بگن درست از اب دربیاد

اره صد در صد میاد توی تاپیکای طرف میگرده و یه جم بندی میکنه 

اومم درسته بعضیا اینطورین ولی یکی بود کاربریشو یادم رفته برا من چیزایی که ازش پرسیدم رو درست گفت

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

منم میتونم بگم یه زن پخته مهربون ساده از این سادگیت گاهی رنج میبری اعتماد به نفس نه خوب نه بدی داری😁

حس ششم نیستم سوال نپرسید لطفا

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍