2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 206 پست
ممنونم اره گفته بودین اما در مورد یه چیز دیگه جواب دادین  میشه یکم بیشتر بگین مثلا شغلش یا نحو ...

خواهش شغلی احتمالا هم سطح شما باشن یا همکارتون اشناییتون تو زمینه شغلی حسم بیشتره واسش 

گاهی رفتارش ممکنه اذیتت کنه ولی اهل عمله و وفادار

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

من بارها خودم جلو رفتم من میدونم اون بی میل نیست ولی نمیدونم چشه مرسی از جوابی که دادی

حس میکنم الان نمیخواد وارد همچین روابطی بشه 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش شغلی احتمالا هم سطح شما باشن یا همکارتون اشناییتون تو زمینه شغلی حسم بیشتره واسش  گاهی ر ...

سلام میشه بگی باغمون چه ماهی فروش میره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

امسال عقد میکنم؟ شغلش چیه؟  ارشد جایی که میخوام قبول میشم سال بعد؟

بله اخر امسال نهایتا فروردین 

تحصیلی یخورده انتظار هس برات اگه کسی رو درنظر داری اما شغلت برات مهمتره زیاد درگیر احساساتت نشو به هدفت بیشتر بچسب اینجور قبولیت بالامیره 

بله اخر امسال نهایتا فروردین  تحصیلی یخورده انتظار هس برات اگه کسی رو درنظر داری اما شغلت برات ...

همسر ایندم از لحاظ مالی وضعش خوبه؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
برگشت داریم بهم ازدواج چی حسش ماه تولدم اوله اسمم

برگشت ۵۰ ۵۰ میزنه حسشم گاهی بهت فکر میکنه از یچیزی ناراحتی داره نمیدونم چیه شاید یاد خاطره ای ناراحتش میکنه 

ازین سوالات پاسخ نمیدم عزیزم

همسر ایندم از لحاظ مالی وضعش خوبه؟

اره خوبه وضعش .یبار گفتم 

سلام عزیزجان میشه بگی ارشدمو شهر و دانشگاهی ک میخام قبول میشم یا ن کی ازدواج میکنم سنتیه یا دوست ...

سلام عزیزم رشته ای که میخوای قبولی شهر مدنظرو اطمینان ندارم ولی جایی که قبول بشی برات یه سود و موفقیت خیلی بزرگ میبینم قشمت خدا تو اون بوده هرچی که هس خیلی به ایندت و پیشرفتت کمک میکنه

همینجوری پیش برو از پسش برمیای حس خوبی گرفتم ازت 

همو میبینید ، و اشنا میشید از دانشگاهت احتمالش هس باشه 

یه ترسی تو دلشه نمیدونم از چیه نگاهش بهته ممکنه رفتارخوبی باهات نداشته باشه ولی دست خودش نیس نیاز به کمک داره ، صداقتو از رفتارش نمیشه گف از چشماش بخون ، چشماش دروغ نمیگن

میشه بگی باغمون کی فروش میره

نهایتا تا اخر تابستون خبر خوب میشنوی

فقط مال منو ج ندادی انگار💔🥲

به ترتیب پاسخ میدادم عزیزم شرمنده

برگشت ۵۰ ۵۰ میزنه حسشم گاهی بهت فکر میکنه از یچیزی ناراحتی داره نمیدونم چیه شاید یاد خاطره ای ناراحت ...

من کی ازدواج میکنم؟ چه جور آدمیه؟ شغلش و اینا چیه؟ چجوری آشنا میشیم؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616