2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 206 پست
از چلحاظ شیفتش میدم ظاهری؟

کلا هردو .بیشتر باطنش 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم التماس دعا . رابطه شون به طور کلی مشکلات زیاد داشتن درسته؟ فکر میکنم بحث زیادی رخ داده ی ...

اره ی بحق خیلی کش پیدا کرد الان تو مسیر دادگاهیم امیدوارم واقعا تهش اشتی باشه🙏

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
چه حسی بهم داره؟میاد سمتم؟من چیکار کنم نرم سمتش؟

علاقست فقط جلو نمیاین 

انتخاب با توعه این گلم .اگه فرد خوبیه اشنا شید

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

اره ی بحق خیلی کش پیدا کرد الان تو مسیر دادگاهیم امیدوارم واقعا تهش اشتی باشه🙏

انشاءالله  که حل میشه 

اوک کی میبینمش

بزودی

علاقست فقط جلو نمیاین  انتخاب با توعه این گلم .اگه فرد خوبیه اشنا شید

گل گلی هرچی در مورد سینا حس میکنی لطفا بهم بگو؟احتمال ازدواج باهاش هست؟چطور فردی میبینیش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
مشخصات همسر ایندم نحوه اشنایی یا شغلش یا هرچی حس کردی 

شمارو فکر میکنم یه بار پاسخ دادم تو تاپیک قبلا 

ثابت قدم و رو راسته تقریبا قد بلند 

فردا واریز میکنه یا بازم میپیچونه ؟ قصد واریز کردن داره اصلا ؟

اذیتت میکنه ، یه راه هست برات بیخیال نشو مرتب پیگیری کن واریز میشه

شمارو فکر میکنم یه بار پاسخ دادم تو تاپیک قبلا  ثابت قدم و رو راسته تقریبا قد بلند

گل گلی لطفا بگو.در مورد س چی فکر میکنی چطور ادمیه احتمال ازدواج باهاش هست؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است