sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 206 پست بپرسین حالم خوب نبود میخوام حواسم پرت شه خطاشو هم لطفا درنظر بگیرین امشب به یه چن نفرتون پاسخ میدم درست بودن دعام کنین بچه ها خیلی محتاجم❤ درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه. 1403/02/07 | 23:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3370 محمد بهم فک میکنه دورت بگردم میتونم تو خصوصی باهات صحبت کنم؟
dokhtarjonhhhggfddff عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 8876 از ازدواجم بگوو بگو ج و اد و م ج ت ب ی چه نظری درباره من دارن
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 احسان برمیگرده؟ ازدواج میکنیم با هم؟ برات حمد میخونم متاسفم عزیزم مسیرتون پیچیده شده احتمال پایین حس میکنم مرسی درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 ازین سوالات پاسخ نمیدم گلم .از شخصیت میگم ببین درسته یا ن دنیایی که تو میبینی یه دنیای رنگی و مثبته ... فردا س پولمو میده یا قصد دادن نداره؟من ازدواج دارم؟ایا از لحاظ ظاهری ونالی اونجور ک میخوام هست؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
negar978 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 795 ازین سوالات پاسخ نمیدم گلم .از شخصیت میگم ببین درسته یا ن دنیایی که تو میبینی یه دنیای رنگی و مثبته ... فردا واریز میکنه یا بازم میپیچونه ؟قصد واریز کردن داره اصلا ؟لطفا جواب بده واجبه میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋
kafsh_banafsh عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3370 متاسفم عزیزم مسیرتون پیچیده شده احتمال پایین حس میکنم مرسی احتمال پایین برا برگشت یا ازدواج قشنگم؟؟ببخشید چرا پیچیده از چه لحاظ؟؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 مشکلمون حل میشه؟ حل میشه توکلت به خدا باشهیه نفر هس یا شایدم یه امیدیه ته دلت که بهت کمک میکنه از پسش بربیای مثل یه نوره تو دنیای تاریک درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
yegane7171 عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 3944 بیجا کردی این چه حرفیه بیااینجا بابچه ها حرف بزن سرت گرم شه ❤
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 لطفا یبار بپرسین صبور باشین من به ترتیب جواب میدم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 حل میشه توکلت به خدا باشه یه نفر هس یا شایدم یه امیدیه ته دلت که بهت کمک میکنه از پسش بربیای& ... س پولمو میده وب قولش عمل میکنه؟من ازدواج دارم؟ایا از لحاظ مالی وظاهری اونجور ک میخوام همسر پیدا میکنم؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 من امشب خودکشی میکنم یا ن نکن عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی میتونی باهام صحبت کنی بهت گوش میدم هرچی که هست مطمئنم حل میشهبین زندگیت و خوشبختی یه خط افتاده و یه هاله سیاه مشکلاتت زیادن اما امیدی به حلش هست قدرتشو درونت میبینمبلند شو ادامه بده میتونی از پسش بربیای دست کم نگیر درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 کی برمیگرده؟ کی ازدواج میکنم ؟ ممکنه دو الی سه ماه دیگه خبری بشنویازدواج هم تا اخر امسال دیگه حداکثر درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6273 ممکنه دو الی سه ماه دیگه خبری بشنوی ازدواج هم تا اخر امسال دیگه حداکثر لطفا برای منم بگو دیگ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
niniw عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 425 ممکنه دو الی سه ماه دیگه خبری بشنوی ازدواج هم تا اخر امسال دیگه حداکثر مرسی عزیزم واست حمد خوندم💓 خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕
yegane7171 عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 3944 نکن عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی میتونی باهام صحبت کنی بهت گوش میدم هرچی که هست مطمئنم حل میشه ... مرسی، اره مشکلات زیاده .فدات