2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 206 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احسان برمیگرده؟ ازدواج میکنیم با هم؟ برات حمد میخونم

متاسفم عزیزم مسیرتون پیچیده شده احتمال پایین حس میکنم 

مرسی

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

ازین سوالات پاسخ نمیدم گلم .از شخصیت میگم ببین درسته یا ن دنیایی که تو میبینی یه دنیای رنگی و مثبته ...

فردا س پولمو میده یا قصد دادن نداره؟من ازدواج دارم؟ایا از لحاظ ظاهری ونالی اونجور ک میخوام هست؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
ازین سوالات پاسخ نمیدم گلم .از شخصیت میگم ببین درسته یا ن دنیایی که تو میبینی یه دنیای رنگی و مثبته ...

فردا واریز میکنه یا بازم میپیچونه ؟

قصد واریز کردن داره اصلا ؟

لطفا جواب بده واجبه 

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 🦋

مشکلمون حل میشه؟

حل میشه توکلت به خدا باشه

یه نفر هس یا شایدم یه امیدیه ته دلت که بهت کمک میکنه از پسش بربیای 

مثل یه نوره تو دنیای تاریک

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

لطفا یبار بپرسین صبور باشین من به ترتیب جواب میدم 

حل میشه توکلت به خدا باشه یه نفر هس یا شایدم یه امیدیه ته دلت که بهت کمک میکنه از پسش بربیای& ...

س پولمو میده وب قولش عمل میکنه؟من ازدواج دارم؟ایا از لحاظ مالی وظاهری اونجور ک میخوام همسر پیدا میکنم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
من امشب خودکشی میکنم یا ن

نکن عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی میتونی باهام صحبت کنی بهت گوش میدم 

هرچی که هست مطمئنم حل میشه

بین زندگیت و خوشبختی یه خط افتاده و یه هاله سیاه مشکلاتت زیادن اما امیدی به حلش هست قدرتشو درونت میبینم

بلند شو ادامه بده میتونی از پسش بربیای 

دست کم نگیر 

کی برمیگرده؟ کی ازدواج میکنم ؟

ممکنه دو الی سه ماه دیگه خبری بشنوی

ازدواج هم تا اخر امسال دیگه حداکثر

ممکنه دو الی سه ماه دیگه خبری بشنوی ازدواج هم تا اخر امسال دیگه حداکثر

مرسی عزیزم واست حمد خوندم💓

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕