2777
2789
عنوان

آبریزش بینی آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 30 پست
ب درک خب

مریضی؟؟؟!!

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آلرژیم خیلی شدیده خارش پوست و چشم و گلو و عطسه و سرفه و آبریزش . از خیلیا شنیدم حجامت عام خیلی خوبا براش پنج شنبه هفته بعد مناسبه برای حجامت . یه اسپری هم هست که میزنم عطسه نمیکنم دیگه اسپری اولوپاتادین یا اولانتین. اسپری رستانکس مومتازون هم خوبه .

عزیزم عادیه اگه دارو روت تاثیر نداره 

باید بسازی دیگه میری بیرون ماسک بزن .

از چیزای حساسیت زا دوری کن .

دخترم همین وضعو داره تا برج ۶ 

همش عطسه سرفه آبریزش 😪

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
چجوری میشه بیشتر توضیح بدین

تو فصل بهار خون غلیان پیدا میکنه مص ابی ک باقاشق همش میزنی اگ تو ابت گل باشع کل ظرفت گل الود میشه،خونم همینطور وقتی الودگی داشته باشه (همون خون لخته و سیاه ک غلیظه و کند حرکت میکنه ک بر اثربالارفتن سودا ایجاد میشه البته ب غلظت لخته خون نیس چون اونموقع اگ ب اون مرحله برسی تو رگا گیر میکنه و باعث سکته مغزی و قلبی میشع)این الودگیهای خون موقع بهار اینا میزنه بیرون بصورت جوش حساسیت فصلی و..از بدن خارج میشه

درمانشم معمولن زمانبره، انجوریه ک انگار میخوای کل خون کثیفتو بدی برون خون جدید تولید کنی قطعن خیلی زمان میبره،اول باس غذاهای سوداییو ترک کنی در مرحله بعدی خوردن کاسنی،عناب،کاهو ،تخم کاهو،داروی غلظت خون یا همون الوی هندی ۱۵قوطیو.. اینا مصرف کنی ولی خب یذره هم ک این موارد رعایت کنی تاثیر خودشو میزاره مص خوردن روزانه دمنوش جوشانده کاسنی،کمتر حردن غذاهایی ک باعث غلظت و سودا میشن و..چون اکثرن یه چسه سودا رو داریم ولی همه حساسیت نمیگیرن چون خیلی نیس،همینک بتونی کنترلش کنی حساسیتتم  برطرف میشه وقتی سودا بیش از حد نرمال بشه این اتفاقا میوفته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿