2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک ..........کسی که آدمو بخاطر مو بخاد همون بهتر که بره گم شه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیدونم واقعا کم اوردم

وسواس فکری داری

اول ببین پسره پسر خوبیه

خانوادش با فرهنگن 

پسره قیافش ب دلته

از درامد پسره راضی

بعد ب این مسائل فکر کن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اعتماد ب نفس خودمو نگاه میکنم بعد اعتماد ب نفس دخترا اطرافو خداروشکر میکنم مامانم جوری تربیت کرد ک ...

خوش به حالت من که همش میزنم تو سر خودم

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

خوش به حالت من که همش میزنم تو سر خودم

اشتباه میکنی هر چقدر خودت بزنی طرف مقابل چند برابر میزنه تو سرت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمیدونم بقیه میگن نگو

خب عذابشو خودتون ممکنه بعد ها بکشید بعضی مردا هستن خیلی دلشون میخواد نسبت ب زنشون برتر نشون بدن خودشونو

اگه خاستگار شما هم این اخلاق رو داشته باشه ممکنه همش با حرفاش آزارتون بده

M I s🤍
هععییی💔💔

دست خودته کاملا

خودتو کوچیک ببینی یا بزرگ

کاملا درسته باید بذاری موهاتو ببینه فردا خورش هم نه خانوادش میزنن سرت ولی اگر خودش بدونه و قبول کنه دیگران دیگه اجازه حرفی ندارن منم مشکل هورمونی دارم حتی موهامو کاشتم بازم ریخت قبل ازدواج نشونش دادم البته نگفتم کاشتم ولی قبول کرد