2777
2789
عنوان

خانم مذهبی لطفا

185 بازدید | 14 پست

خانم ها ایشالله برای ماه محرم یک روز روضه داریم . اولین باره میخوام بگیرم . آدابشرو بلد نیستم . مثلا شروع مراسم باچه دعایی پایانش با چه دعایی؟ خرما و حلوا و چای و شربت و شله زرد اوکیه؟؟؟؟ هر چی بلدید لطفا بهم بگید ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هوا گرمه شربت بده به جای چای .

اگر در زمان و تاریخ خاصی گرفتی که مثلاً اون روز منسوب به شهیدی از عاشورا است خود مداح می‌دونه . معمولا زیارت عاشورا میخونن. بعد مداح اومد سخنرانی و روضه و سینه زنی .

اول مراسم هر کی اومد یه لیوان شربت با کیک یزدی بده . اصل اینه موقع سخنرانی و روضه پذیرایی نشه . 

بعد مراسم هم پک میوه بده که یه خیار و سیب با به ظرف حلوا . اگر شاه زرد یا است هم دوست داشتی بده 

یه ساعت مشخص میکنید مهمونارودعوت میکنید

سخنران[مولودی خوان مداح و...] رو یک ربع یا نیم ساعت دیر تر از ساعتی که به مهمونا گفتید دعوت میکنید 

یه ساعت قبل مراسم همه کارایه خونه رو تموم کنید لیوانای شربت یا چایی و پذیرایی رو بچینید و اماده کنید 

اول مراسم چایی ای ، ابی شربتی.. [دیگه باخودتونه اینا یه چیز مختصر] برا اونایی که زودتر اومدن میبرید که سرگرم شن تا بقیه میان 

از اونیکه قراره بخونه میپرسید دقیقا کی قراره تموم کنه [نیم ساعت مونده به پایاناگه چایی میدید دم کنید ]

یک ربع مونده  لیوانارو پر کنید بزارید تو سینیا 

تموم که شد و دعارو خوندین میبرید پخش میکنید 

اوناهم میخورنو تشکر میکننو میرن=)

برا اونیکه قراره بخونه حتما یه لیوان اب جوش بزارید چون صداشون میگیره همیشه میخوان😂😂