2777
2789

سلام دوستان عزیزم سه شب پیش با همسرم یک بحث داشتیم بلاخره تا صب‌جدا خابیدیم و صب اومد با من اشتی کرد گفت ناراحتم ک میکنی معده درد میشم و منم باهش اشتی کردم حالا بچم یک‌مقدار مریضه اوردمش مرکز استانمون دکتر من از شهرستانم پریشب زنگ زدیم صحبت و اینحرفا ازش پرسیدم شام چی میخوری اونم با دعوا گفت تخم مرغ دیگه چی میخام بخورم‌منم دیدم دعوا داره دیگ خدافظی کردم و محلش ندادم بعد یک پیام دادم ک تو از حد گذروندی و وظیفته ب من محبت کنی حرف عاشقانه بزنی پیام زیبا بفرستی من نیاز دارم ب این کارا و پیام داد ک تو دیوونه ای‌ باعث شدی معدم درد بگیره اعصابمو خورد میگنی منم گفتم دلیل معده دردت اینه ک خوش اخلاق نیستی اگر همش بگی و بخندی اینطوری نمیشی همش تو صحبت کردنت دعوا داری و...حالا دو روزه ن زنگی زده ن پیامی داده بنظرتون وایسم خودش پیام بده یا خودم بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای باباعزیزم خب بهش محبت کن عحبااااا

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اتگار نامزدین ...یعنی چی برداشتی بچتو بردی دکتر باید میومد نیومده خیلی قدرتو باید بدونه ازت هی تشکرکنه نه که مثل یه دختر نوجون عر عر میکنهواقعا که زنگ نزن اهمیت نده بزا ادم بشهشما الان کجایین خونه یکی هستین

یعنی چی محبت بکنه مگه اسی محبت دلش نمیخواداون باید محبت بکنه که زنم دست تنها بچه رو برده دکتر حالا ن ...

حالا تو چرا کاسه داغتر از اش میشی 

مردا هم ادمن

اگه همونجوری. ک توو نامزدی. بهش پیام میداد عزیزم و جونم میکرد الان هم میکرد الان جفتشون راضی بودن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اتگار نامزدین ...یعنی چی برداشتی بچتو بردی دکتر باید میومد نیومده خیلی قدرتو باید بدونه ازت هی تشکرک ...

ن خاهر من کارمندم هستم یکسره ام کار میکنم سر کار تو خونه برا بچم ولی کیه ک قدر بدونه شوهرم بد نیست مهربونه بی نهایت بحرفم میکنه ب اه دلم راه میره ولی بینهایت اجبازه الان لج داره ک تو الکی قهر‌کردی‌خودت باید اشتی‌کنی منم محلش نمیدم ولی هی‌جوش میزنم 

یعنی چی محبت بکنه مگه اسی محبت دلش نمیخواداون باید محبت بکنه که زنم دست تنها بچه رو برده دکتر حالا ن ...

اره شوهرم بچه خیلی خوبیه ولی دیگه‌واقعا حتی عقلش نمیکشه یک پیام قسنگی یا بک حرف قشنگی بزنه یکسره خدا ما یک زندگی معمولی داریم بدون هیچ حرفی صبمون شب میشه شبمون صب ازبس کار میکنه دیگه هلاکه