2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله راضی بودم ایرادات بینیم برطرف شد و خیلی طبیعی و قشنگ شد کلینیک لیان دکتر مزارعی

اتفاقا من توی اینجا پیجشون دارم کاراشون خیلی خوبن،،خدا رو شکر که شمام راضی هستین

اتفاقا من توی اینجا پیجشون دارم کاراشون خیلی خوبن،،خدا رو شکر که شمام راضی هستین

نکته خیلی مثبت و باحاله اینه که نقاهت بعد از عملش خیلی کم و کوتاهه من صبح عمل کردم بعد از ظهر پاشدم به کارام رسیدم

نکته خیلی مثبت و باحاله اینه که نقاهت بعد از عملش خیلی کم و کوتاهه من صبح عمل کردم بعد از ظهر پاشدم ...

چقدر عالی،،عزیزم ببخشید یه سوال دیگه اینکه حین عمل چجوری نفس میکشیدین؟ و اینکه خودتون عمل میدیدن؟؟ممنون از جوابگوییتون🙏🙏

چقدر عالی،،عزیزم ببخشید یه سوال دیگه اینکه حین عمل چجوری نفس میکشیدین؟ و اینکه خودتون عمل میدیدن؟؟مم ...

یه عالمه نور چراغ تو چشمم بود و یه دستمال که دکتر رو چشمم گذاشته بود چیزی نمیدیدم زیاد

کلش اندازه یه سرم زدن بود سرمو زد عمل شروع شد سرم تموم شد دیگه من پاشدم

با دهن