2777
2789
عنوان

داستان عروس ومادر شوهر

401 بازدید | 25 پست

تو ایران همه عروسا از مادرشوهراشون بدشون میاد وهمین عروسا قراره در آینده مادر شوهر بشن ومیدونن که عروسشون قراره ازشون متنفر بشه وحتی اون مادر شوهرا یک زمانی عروس بودن واز مادر شوهراشون گله میکردن واین چرخه کی قراره بایسته؟ دانشمندا میگن جنگ جهانی اول و دوم نتونست این مشکلو حل کنه 

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک عروسم که مادرشوهرم نخواهم بود و از مادرشوعرم متنفرم و او نیز هم..... ننگگ به نیرنگت سودی جو ...

دنیا خیلی بی ارزشه براش ی کیلو پسته بخر بشینید گناه فرشته رو نگاه کنید

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس

درسته من مادر شوهرمیشم ولی قرار نیست اگه من دوسش نداشته باشم ومخالف باشم با هر حیله ای زندگی بچه مو بهم بزنم چون دلم عروس و نمیخواد برام انواع اقسام جادو جنبلی بریزم دهنش که زندگی پر از درد و بیچارگی باشه که من خوش باشم ..هرگز ...من مادرشوهرم بهم بدی کرده بیا ببین من چکار میکنم براش هر کی میبینه میگه مگه این این همه اذیت و آزارت نکرد میگم منو نمیشناخته فکر میکرده پسر خنگولشو میخوام فقط برای خودم کنم ..الان خودش خجالت میکشه ازم خر که نیستم ..

درسته من مادر شوهرمیشم ولی قرار نیست اگه من دوسش نداشته باشم ومخالف باشم با هر حیله ای زندگی بچه مو ...

خب اگه همه قراره ج بدی رو با بدی بدن دنیا از اینی که هست تاریکتر میشه

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
خب اگه همه قراره ج بدی رو با بدی بدن دنیا از اینی که هست تاریکتر میشه

بله من که جواب بدی رو با خوبی دادم ..خودش که احترامم میزاره همه میدونن چه قدر دوسم داره ..ولی همه مادرشوهرا ۹۹ درصد فقط میخوان زندگی پسراشونو به گند بکشن.