2777
2789
شهریور اسفند 

شهرطور مهربون و ولخرج و رفیق بازه و خیلی باهاش خوش میگذره 

وقتی ب بلوغ عقلی کامل برسه و عاشق بشه دیگ ول کن نیست و خیلی احساسیه و بلد نیست احساساتش رو بیان کنه 

اسفند همیشه در تصمیم گیری دو دل و مردد هست 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدر خیلی ولخرج نی  مهربونه ساکته  اندکی زیر آب زنه  خرداد دوشخصیت داره و ولخرج و ر ...

بجز زیر آب زنی 

بقیش درست بود 🥰🌷

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
مرداد و ابان

مرداد مغرور و رئس و رهبر 

آبان زود جوش و تندخو و کینه ای

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

فروردین و شهریور 

عالیه 

فروردین احساسی و عاشق پیشه عاااالی

شهریور ولخرج و رفیق باز و احساساتی عالیه 

خودم مرداد پارتنرم خرداد

مرداد مغرور و عصبی 

خرداد دو شخصیته و زود جوش و رفیق باز و ولخرج

راحت باهم کنار میایید؟؟؟ یا همش در جَدَل هستید؟؟

مرداد مغرور و رئس و رهبر  آبان زود جوش و تندخو و کینه ای

کینه ای نیستم ولی درست بود مرسی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
من آذر همسرم شهریور

آذر مهربون و ساکت و ولخرج نیست

شهریور مهربون و قلب پاک و پر جنب و جوش و ولخرج و رفیق باز و احساسی

من اسفند اون بهمن

اسفند در تصمیم گیری خیلی قدرت نداره و مرغ عشقش رو بوم همه میپره تقریبا . زود دل میبنده ینی

بهمن اگ عاشق بشه ول کن نیست و ضربه میخوره

خودم بهمن نامزدم خرداد

بهمن عاشق پیشه و احساسی

خرداد دارای دوشخصیت و زود جوش و عصبی و ولخرج و رفیق باز

اون مهر من شهریور 

عاشق پیشه  و عاشق خرید

شهریور ماهی ها زود جوش و ولخرج و رفیق باز و فوق‌العاده احساسی ولی ابراز احساسات بلد نیستن🥹💕

شهریور خودم آبان همسرم 

شما حساس و زود رنج و ولخرج و رفیق باز و احساسی . ولی ابراز احساسات بلد نیستی

شوهرت کینه ای و تندخو و در عین حال مهربون