2777
2789
عنوان

عروسی نگرفتن و خرج عروسی رو برای گرفتن یه خونه نقلی هزینه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 29 پست

لباس عروس بپوشه آرایش و شنیون خوب و شیک 

یه تالار کوچیک با قیمت کم چند نفر آب بستگان نزدیک و دعوت کنن یه جشن کوچیک بگیرن یا فرمالیته درست کنن 

من شخصا بدون عروسی باب میل ام  نمیپذیرم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

به عنوان کسی که خونه داشت اول زنذگی تازه و خیلیییی خرج عروسی کردیم میگم ...برگردم عقب چنین کاری نمیکنم برای فامیل 🙂خیلی هارو دعوت نمیکردم اصلا داقعا خرج بیخودی ....اگر خونه نداشتیم که فقط جشن کوچیک و تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی بگیره همون بعد عقد خیلی کوچیک در حدی ۳۰ نفر دعوت کنن خونه، مهم اینک لباس سفید بپوشه و بره چنتا عکس بگیره 

خونه بشدددددت مهمه اما لباس سفید هم حسرت میمونه تو دلش 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ لایکم کن منم برات میفرستم 🙂 مرسی ⁦❤️⁩

ی شب اونهمه هزینه می‌کنی آخرشم تو میمونی و ی سری قرض و یک عمر که باید مستاجر بمونی جون بکنی شاید بتونی ی نقلی ش بخری که اونم تو این وضعیت امکان نداره

دهدرلچک ب سر ز ایل شیرون ماده شیر زاگرسی ب خاک ایرون🎹👑
من خیلی موافقم ولی حتما بخشی از خونه یا کل خونه به نام عروس خانوم زده بشه واقعا عروسی بگیرن هم اخرش ...

ت اول ازدواج درخواست غیر منطقی نیس به نظرتون؟🥲آقایون الان خیلی از این کارا نمیکنن چون زمونه جالبی نیس .خیلیا بهشون بها داده بشه زودی میرن طلاق میگیرن یا اقاعه میره دنبال یه نفر دیگ .

عروسی بگیره همون بعد عقد خیلی کوچیک در حدی ۳۰ نفر دعوت کنن خونه، مهم اینک لباس سفید بپوشه و بره چنتا ...

موافقم مهم همون عکساست خونه رو چندسال دیگه می‌تونه بزرگتر ش بخره

دهدرلچک ب سر ز ایل شیرون ماده شیر زاگرسی ب خاک ایرون🎹👑

حتی به نظرم فعلا حنا بندون وجشن خونگی هم نگیره. دوتایی برن سفر ارزون فعلا خونه رو بخرن بعد تواین یسال پولاشونو جمع کن یه سالگرد درستو حسابی بگیرن

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
دوستت از عروسی گرفتن خوشش میاد؟ چون بعضیا خوششون نمیاد میگن همین جشنی که واسه عقد گرفتیم کافیه. من ب ...

اره خب آرزوی هر دختریه یه شب عروسی بگیره .اما من خودم بهش گفتم همون یه مهمونی ت عقد هم کافیه در حد ۵۰ نفر درجه یک باشه بعد برید زندگی کنین

عروسی چیزی نیست که آدم نداشته باشه باید حتی ی جشن 20 نفره بگیره 

تو دل آدم تا زمانیکه زنده هست میمونه 

بعدش میلیارد ها پول هم بدست بیاری حسرت این عروسی تو دلته 

هر کی که میگه نه آدم عروسی نگیره دروغ میگه 

ببین آرزوی هر دختری هست که تو لباس عروس باشه و همه اون شب دورش باشند 

اصلا از لحاظ روحی روانی آدم رو ارضا می‌کنه

دوست خودم پارسال رفت بهترین لباس بهترین آرایشگاه و باغ کرایه کرد عکس و فیلم گرفت نزدیک به 150 میلیون فقط ولخرجی کرد 

گفت عروسی خوشم نمیاد فلانه ، هر چی گفتیم ی جشن کوچکی بگیر قبول نکرد 

اون روز داشتیم حرف می‌زدیم میگفت خیلی تو دلمه 

چرا جشن نگرفتیم 

الان میلیارد ها پول بیاد تو حسابم خوشحال نمیشم دلم فقط اون شب جشن رو میخواد 

تازه مراسم نامزدی هم داشت .....

ت اول ازدواج درخواست غیر منطقی نیس به نظرتون؟🥲آقایون الان خیلی از این کارا نمیکنن چون زمونه جالبی ن ...

عزیزم از اول زندگی حرفت نزنی بعدا هم نمی تونی بعدش هم با جنگ و دعوا که نمیخوای بگی خیلی منطقی حق عروس خانوم بوده براش جشن بگیرن الان داره زنانگی به خرج میده با اون پول برای آیندشون سرمایه گذاری میکنه اگر خونه نگیری بعدا خیلی سخت تر میتونی خونه دار بشی کلی همراه باید اجاره خونه بدی بعدش هم همین خونه خریدن خودش یک نوع سرمایه گذاری هست هرروز قیمت املاک بالاتر میره

آغا بیفت به دست و پاش بگو همین کارو بکن 

😂گفتن بوخودا .یواش یواش داره راضی میشه .حتی به ۱۴ سکه مهریه هم راضیه چون واقعا همو خیلی دوست دارن. فقط مونده بحث عروسی و اینا

اره خب آرزوی هر دختریه یه شب عروسی بگیره .اما من خودم بهش گفتم همون یه مهمونی ت عقد هم کافیه در حد ۵ ...

اگه راضیه که هیچی ولی بعدا نیاد همین موضوع رو مدام تکرار نکنه که هم خونم کوچیکه هم جشنم جشن نبود! بگو فک کن هیجانی تصمیم نگیر 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

خونه واجبه  یک عمر جلو میافتن مراسم عروسی هم داماد میتونه از پدرش کمک بگیره هر چی در اومد ازش پ ...

پدرشون بچه بودن فوت شده .پشتوانه مالی نداره به جز یه برادر ک اونم فوقش بتونه مبلغ کمی کمکشون کنه