2777
2789

اصلا هیچ کدومشونو دلم نمیخاست ببینم منظورم دوستای سابقمه و کلا بعد دیدنشون کلا ذهنم درگیر شد و اونقدر تمرکزم نداشتم 

امیدوارم واسه کنکور تیر این اتفاق نیوفته کاش میشد انفرادی امتحان داد وای خیلی متنفرم از همه

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ چطور شده بودن؟

هیچی از قبلا باهم قهر بودیم بعد میبینمشون کنار دوستاشون حالم بد میشه

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
مگه تیر هم باز کنکور دارید؟ دو مرحله اییع؟ 

اره این آزمایشی بود نتیجش اصلا تاثیر نداره

وای منم خوشم نمیاد

چه عجب ی نفر عین من هستت

هیچی از قبلا باهم قهر بودیم بعد میبینمشون کنار دوستاشون حالم بد میشه

روز کنکور تباید هیچکسو جز خودت ببینی

من یادمه قبل از اینکه جلسه شروع بشه، سرمو از رو دسته‌ی صندلی بلند نکردم تا کسی رو ببینم...چون مطمئن بودم مث شما حالم خراب میشه

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
عادیه همه تواین سن همینن با هیچکس ابشون توی جوب نمیره خواهرم دوازدهمیه باهمه دوستاش کات کرده

جدی عادیه؟ من فک میکنم فقط منم مشکل دارم😂😭

روز کنکور تباید هیچکسو جز خودت ببینی من یادمه قبل از اینکه جلسه شروع بشه، سرمو از رو دسته‌ی صندلی ب ...

دقیقققااا اخه تو حیاطو چیکار کنم میشه یکم دیرتر برم تو حیاط واینستم ؟

بچه ها حوزه های شمام نصفشون افغانی بودن؟

خدا لعنشون کنه کنکور سخت بود با وجود اینا بدتر شد 

بیشتر میریم زیر فشار ما خودمون قبول نمیشیم حالا افغانیا میان جای ما تو دانشگاه کشور خودمون بعد بچه های خودمون باید کلی پول بدن برن ترکیه و روسیه چون وطنشون قبول نمیشن

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

پشت کنکوری  تنها بودی ؟

نه دوازدهمم تنها نبودم پیش یکی از دوستام و دوستاش بودم ولی دوستای سابقمو از مدرسه های قبل دیدم خاطرات بدم مرور شد