2777
2789
عنوان

امروز رفتم کنکور دادم ی ادماییو دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 24 پست
دقیقققااا اخه تو حیاطو چیکار کنم میشه یکم دیرتر برم تو حیاط واینستم ؟

برو یه گوشه دنج پیدا کن، پشتتو بکن رو ب همه، بشین قرآن بخون.

یا اگه با ماشین میری، بشین تو ماشین و زمانی پیاده شو که دیگه دارن میرن تو سالن، ک تو حیاط معطل نشی

فقط اصلاااا تو حیاط ب حرفا توجه نکن. روز کنکور بعضیا با همراه میان و همراهاشون خیلییی فتوا میدن😐من یادمه یکیشون میگف نباید ب همه سوالا جواب بدی که، فقط سوالایی ک مطمئنی رو بزن و خیلی حرفای مسخره‌ی دیگه. ک واقعا رو عملکردت تاثیر میذاره...پس سعی کن با کسی حرف نزنی روز کنکور

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این آزمایشی بود نتیجش اصلا تاثیر نداره

نه عزیزم داری اشتباه میکنی، نتیجه‌ی بالاتر رو لحاظ میکنن..ممکنه برا بعضیا این کنکور اصلی باشه

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

کنکور اصلن هم ازمایشی نبود چرا اطلاعات غلط میدین

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
ای بابا من فکر کردم اصلیه 

خب عزیزم، اینجوریه ک نمره‌ای رو برای نتیجه لحاظ میکنن که بالاتر باشه

ممکنه تراز یه نفر توی این کنکور بالاتر از کنکور تیر بشه، همینو براش لحاظ میکنن

برو یه گوشه دنج پیدا کن، پشتتو بکن رو ب همه، بشین قرآن بخون. یا اگه با ماشین میری، بشین تو ماشین و ...

ممنون عزیزممم خیلی کمک کرد حرفاتونن

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
خب عزیزم، اینجوریه ک نمره‌ای رو برای نتیجه لحاظ میکنن که بالاتر باشه ممکنه تراز یه نفر توی این کنکو ...

جدی تمام معلما ی ما میگفتن اگه تیر رو شرکت نکنی نمیشه

بچه ها هم هم پشیمون بودن از ثبت نام 

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
جدی تمام معلما ی ما میگفتن اگه تیر رو شرکت نکنی نمیشه بچه ها هم هم پشیمون بودن از ثبت نام 

چون عملکرد بچه‌ها توی تیرماه ممکنه قوی تر باشه و حتی عملکرد خود شما... و ممکنه نمره‌ی بالاتری بگیرید و نتیجه‌تون بهتر شه...ولی در کل اون نمره‌ای رو براتون میذارن ک بالاتر باشه فرقی نمیکنه اردیبهشته یا تیر.

چون عملکرد بچه‌ها توی تیرماه ممکنه قوی تر باشه و حتی عملکرد خود شما... و ممکنه نمره‌ی بالاتری بگیرید ...

آها خیلی ممنون🙏🏻