2777
2789

نمیدونم من دیوونه ام به پارتنرم شک میکنم یا واقعا اینجوریه انقدر فکر و خیال کردم دیشب خواب میدیدم با یه زن دیگس😑😑😑

یدونه شیطون بلا🙃
حس منفی جذب نکن 

نمیشه ببین امروز صبح زود میره سر کار واسم از آسمون عکس گرفته فرستاده هفت صبح و زیرش نوشته صبح بخیر عزیزم دقت کن پیام و عکسش هدایت شده بود یعنی از یه پی وی دیگه فوروارد کرده بود مغزم رد داده بخدا 😑😑

یدونه شیطون بلا🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه ببین امروز صبح زود میره سر کار واسم از آسمون عکس گرفته فرستاده هفت صبح و زیرش نوشته صبح بخیر ع ...

چرا اینو به خودش نمیگی؟ خودخوری نکن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
نمیشه ببین امروز صبح زود میره سر کار واسم از آسمون عکس گرفته فرستاده هفت صبح و زیرش نوشته صبح بخیر ع ...

شاید داشته تو پیوی خودش عکسو و متنشو ادیت میزده بعد بفرسته، من زیاد اینکارو میکنم 😂

اصلا چونکه زیر بار نمیره هیچ دعوامونم میشه 

شاید شک الکی میکنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خودشم میگه فکر و خیال بیخودی میکنی اخه بهش گفتم خواب دیدم با یکی بودی 

عزیزم حساس نباش فقط خودت شکنجه میشی 

اره خیلی حساس شدم چکار کنم حساسیتم کم شه

بشین با خودت فکر کن ببین واقعا ارزش داره؟ 

بشین با خودت فکر کن ببین واقعا ارزش داره؟ 

نمیدونم ولی به شدت بهش وابسته ام یعنی چجوری بگم مثل بچم میمونه انگار میخان ازم بگیرنش میترسم حتی مثلا به خانوادش حسودیم میشه دوست ندارم اونا دورش شلوغ کنن کلا بی عقل شدم رفته

یدونه شیطون بلا🙃
نمیدونم ولی به شدت بهش وابسته ام یعنی چجوری بگم مثل بچم میمونه انگار میخان ازم بگیرنش میترسم حتی مثل ...

میفهمم چون منم دقیق حال تورو داشتم 

و همین حساسیت ها هم بود