2777
2789

سلام 

چون این ماه تخمک گذاریم زود بوده نمیدونم دقیقا موعدم کی هست ولی ۷ روز پیش بی بی چکم هاله انداخت بعد ۷ روز این شده  به نظرتون کمرنگ نیست بعد ۷ روز ؟ بالایی دیروز پایینی امروز 🥲چرا کمرنگ شده

مثبته مبارکه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم چندروز تاخیر داشتی 

😍خداروشکر چندوقته اقدامی

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
مبارکه عزیزم چندروز تاخیر داشتی  😍خداروشکر چندوقته اقدامی

ممنونم  عزیزم ۲ ساله اقدامم یه بار باردار شدم افت کرد بتا و هیچی الان موعدم فکر کنم دیروز بوده

ممنونم  عزیزم ۲ ساله اقدامم یه بار باردار شدم افت کرد بتا و هیچی الان موعدم فکر کنم دیروز بوده

بسلامتی و دل خوشی 

دارو استفاده کردی

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم مثبته مبارکه ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش میگی تخمک‌گذاریت زود بوده یعنی چندم دوره‌ات بود ...

سلام عزیزم 

تخمک گذاریم همیشه وسط سیکلم بود ۳ ۴ روز زودتر شد نسبت به قبلی ها  حدودا ۱۱ روز بعد تخمک گذاری هاله انداخت بی بی چک

به دوره برای ای یو ای دارو داشتم  این ماه فقط اینوفولیک و اووبست همین

خداروشکر عزیزم😘برای منم دعا کن مامان بشم