2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مثبت نیست ده روزه عقب انداختم بی بی چک یک ماه به تاریخش مونده  آخه شنیدم میگن از بی بی چک ...

فقط مدیکور قبول دارم برا من مدیکور مثبت شد ولی از منفی یعنی مدیکور تشخیصش بهتر بود تا ازمایش

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
البته دیشب گذاشتم یه هاله خیلی خیلی محو افتاد اما امروز  صبح گذاشتم همونم نبود

عزیزم گفتم که فقط مدیکور جوابش درسته

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
من ماه پیش دوبار مدیکور هاله انداخت  دو سه روز بعدش پریود شدم الان شما باردارین؟

بله🤍🌱

من ماه پیش دوبار مدیکور هاله انداخت  دو سه روز بعدش پریود شدم الان شما باردارین؟

باید ببینی هالش چطوره؟ برا من همون لحظه هاله میوفتاد یه هاله قهوه ای. مدیکور هاله کاذبش قهوه ای نیست

نه عزیزم درست ودقیق نشون میده من استفاده کردم ۵ روزتاخیربود منفی شد درست هم بود

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
باید ببینی هالش چطوره؟ برا من همون لحظه هاله میوفتاد یه هاله قهوه ای. مدیکور هاله کاذبش قهوه ای نیست

من بارداری قبلیم البته سقط شد

اما همین بی بی چک هاله مینداخت رفتم آز مشکوک بود گفت چند روز دیگه بده که چند روز بعد بتا مثبت شد

به نظرتون فردا برم آزمایش یا یکم دیگه صبر کنم

واقعا دیگه از هرچی بی بی و آز خسته شدم 😭

من بارداری قبلیم البته سقط شد اما همین بی بی چک هاله مینداخت رفتم آز مشکوک بود گفت چند روز دیگه بده ...

نه صبر کن به مدیکور بزن خدا کمکت کنه عزیزم🤍🌱