2777
2789
عنوان

یه گوشواره طلا خریدم حس میکنم خیلی بم گرون حساب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز خریدم عکسشو گداشتپ 

مبارک باشه

دیروز هم قیمت همین حدود بود 

حالا که خریدید زیاد سخت نگیرید ولی از این به بعد قصد خرید داشتید ازشون بپرسید کلا چند درصد حساب میکنی

اینا یه حداقل و یه حداکثر دارن بعضیا انصاف دارن کم رو میگیرن بعضیا هم آخرین مبلغی که میشه رو میگیرن

من هر موقع میرم خرید از چندتا طلا فروشی میپرسم این مدل رو چه جوری حساب میکنی از اونی که بهتر حساب میکرد خرید میکردم 

الهم عجل لولیک الفرج
مبارک باشه دیروز هم قیمت همین حدود بود  حالا که خریدید زیاد سخت نگیرید ولی از این به بعد قصد ...

شهر ما زیاد طلا فروشی نداره و من ام روستا زندگی میکنم کلا سختپه چنجا سوال بگیرم 🥺

۱ دی تاپیک میزنم 😐😆  
بله طلا نو بود  دیروز گرفتم عکسشم گذاشتم

مبارکتون باشه گرمی تقریبا۴/۵۱۶ افتاده  طلا نو تقریبا این قیمت میفته فکر کردم شاید کم اجرت بوده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
فاکتور داره ببین چقدر سود و اجرت گرفته ولی بنظرم زیاد گرفته قبل خرید باید به سود و اجرتی که میخواد ب ...

من گوشواره نداشتم قصد فروش ندارم برا خودم میخوام 

۱ دی تاپیک میزنم 😐😆  
درسته قصد نداری ولی طلا فروش چرا باید انقدر سود اضافی ببره انصاف نیست

کلا هر تیکه کوچیک میخوام طلا بخرم میرم پیشش 

فک نمیکردم انقد بی انصاف باشه 🥺

۱ دی تاپیک میزنم 😐😆  
کلا هر تیکه کوچیک میخوام طلا بخرم میرم پیشش  فک نمیکردم انقد بی انصاف باشه 🥺

بیشتر دقت کن حتما خودتم همون لحظه حساب کتاب کن ببین چقدر داره سود میگیره واقعا الان یه تومنم یه تومنه