2777
2789
عنوان

تجربه مصرف ابکرفس

64 بازدید | 14 پست

سلام روز جمعه همگی بخیر امیدوارم هفته خوبی پشت سر گذاشته باشین 

خانومای عزیز کسی تجربه مصرف ابکرفس داشته برا چربی سوزی واینکه ترکیب خیار کرفس آبلیمو  روزانه برا شفاش شدن پوست خوبه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بد مزس میره تو بدن چربیا در میرن 

من مصرف میکنم بد نیستا

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ترکیب کرفس... خیار وسیب سبز میخورم ...هفته ای دوبار برای مو وپوست....عالیه

واقعا؟پس تاثیر داره فقط هفته ای دوبار؟

من ۵روزه دونا بطری آب معدنی مصرف کردم

خیلی خوبه.... هم تاثیر روی گاهش وزن داره وهم پوست ومو...من هفته دوبار میخورم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی خوبه.... هم تاثیر روی گاهش وزن داره وهم پوست ومو...من هفته دوبار میخورم

خیلیم خوب