2777
2789
عنوان

فارکس و بازار جهانی

56 بازدید | 5 پست

بچه ها کسی تاحالا تجربه کسب درآمد از فارکس و ترید کردن داره؟سودوضررش چ جوریاست؟

این درآمد های عجیبی ک میگن توش واقعیه؟

ممنون میشم تجربیاتتونو دراشتراک بزارید.

بازاریه که توش میتونی  سهام شرکتا  اونس طلا و نفت و... رو تحلیل کنی و اگه تحلیلت درست بود بله سودمیبری واگه اشتباه بود ضرر میکنی

سود توش هست ولی نه برای هرکسی. بدون سال ها اموزش نمیشه سود کرد

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازاریه که توش میتونی  سهام شرکتا  اونس طلا و نفت و... رو تحلیل کنی و اگه تحلیلت درست بود ...

سودش انقدری قابل توجه هستش ک هزینه کنی و وقت بزاری آموزش ببینی؟

سودش انقدری قابل توجه هستش ک هزینه کنی و وقت بزاری آموزش ببینی؟

بله ولی بعد از سال ها و آموزش و تمرین میتونید به سود دهی برسید اصلا آسون نیست بازار پر ریسکی هست سود و ضرر داره

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

از نظر شرعی دارای مشکل هست و ۹۸ درصد مراجع تقلید گفتن که جایز نیست اگه انسان مذهبی هستید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

عالیه شغلش من داخل یوتیوب اموزش دیدم و پول برای دوره ندادم بخوام بگم چه چنلی خوبه داخل یوتیوب سرچ بزن IR_TRADE واقعا استراتژي هاش ناب بود بخصوص ویدیو پامپ و دامپ برای اسپات و قله و دره ابر کومو برای اسکالپ منو به درامد رسوند و حلالش باشه