2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 28 پست
نه عزیزم من این مشکل داشتم یبار فکر میکردم دیگه نمیزنه وقتی زد دیروز استرس شدم 

ایشالا که حل بشه عزیزم ♥️

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب تا جواب غیر مزاجتون میشنوید میگید با شما نبودم.... ب هرحال کمی قدرت و درکت رو بالا ببر درسته ...

بله درسته

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

خب تو ناحیه تناسلی زده نمی‌دونم والا ینی ممکنه نباشه؟همسرم رو لبشون داشته منتقل کردن 

خب از اول بگو اونجاها هم زده دیگه.

اینو دکتر باید مشخص کنه. تبخال موقع زایمان طبیعی قابل انتقاله به نوزاد ولی خیلی کم خطرتره نسبت به زگیل 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بله در واقع همون تبخال لب هستش که جای دیگه زده امیدوارم دیگه نزنه 😔😔

حتما به دکترت بگو ها

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خب تو ناحیه تناسلی زده نمی‌دونم والا ینی ممکنه نباشه؟همسرم رو لبشون داشته منتقل کردن 

اره عزیزم منتقل کردن ، منم تازگیا متوجه شدم دارم فقط باید سیستم ایمنی بدنت و تقویت کنی ، ویروسش همیشه تو بدن میمونه وقتی ضعیف بشی میزنی

یافتن شادمانی در درونمان آسان نیست و یافتن آن در جایی دیگر ممکن نیست
من داشتم خدا رو شکر الان سه ساله نزدم و هشت ماه پیش زایمان کردم خدا رو شکر مشکلی پیش. نیومد 

داروی خاصی مصرف کردید ک خوب شد ، من دکترم گفت استرس نداشته باش سیستم ایمنیت و قوی کنی دیگه نمیزنی 

یافتن شادمانی در درونمان آسان نیست و یافتن آن در جایی دیگر ممکن نیست