2777
2789
عنوان

هر وقت کنکوره اونرور افسرده میشم.. اقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 32 پست
پرستاری اورژانس...  ۲۹،احتمالا بعد تموم. شدن مجدد بخونم

بخونین حسرتش نمونه براتون. بعدش برای کنکور بخون و البته باید برین ترمبم معدل و دروس یازدهم و دوازدهم را دوباره امتحان بدین بعدم ک کنکور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته پزشکی هم هیچی نیست واقعا وقتی حقوق رزیدنت ۲ میلیونه شاید برای یه خانم کفتف بده اون خانم از خانواد ...

اه حال بهم  زن با این جمله تکراری ک اقا چکلر میکنه، مگه ندیدین نوشتم اقام پس چرا اومدین، خسنه نسدین از بس حرفای بی معنی نوشتین؟ 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
بخونین حسرتش نمونه براتون. بعدش برای کنکور بخون و البته باید برین ترمبم معدل و دروس یازدهم و دوازدهم ...

همینکارو میکنم ب امید خدا

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
کارخوبوشماکردین یکی صبح تاشب زحمت بکشه بخونه یکی هم سوالا اختیارش باشه راحت .

اره اراین بابت شاکرم چون گناه غیر قابل لخششه

همینکه اهل منطق هستین و با اصول اخلاقی در این جایگاه فعلی قرار گرفتین سه هیچ از خیلی از افراد دیگه جلوتر هستین

هیچ چیز نشد نداریم 

علایقتون را با برنامه ریزی بدون اینکه همه جا بازگو و مطرح کنید در برنامه قرار بدین انشالله که موفق خواهید شد 

اگر هم نتیجه مطلوب نداشت حداقل‌ از این خودخوری درونی و چراهای که مدام افکارتون را درگیر کرده خلاص میشید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همینکه اهل منطق هستین و با اصول اخلاقی در این جایگاه فعلی قرار گرفتین سه هیچ از خیلی از افراد دیگه ج ...

خ ممنونم،ایشالا بعد تموم شدن درسم مجدد ب امیدخدا کنکورمیدم

خ ممنونم،ایشالا بعد تموم شدن درسم مجدد ب امیدخدا کنکورمیدم

انشالله براتون آرزوی موفقیت دارم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اه حال بهم  زن با این جمله تکراری ک اقا چکلر میکنه، مگه ندیدین نوشتم اقام پس چرا اومدین، خسنه ن ...

اولا درست حرف بزنین و حرفم من مشکلی نداشت واقعا درست توی سایت زنان جای آقا نیست!

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اولا درست حرف بزنین و حرفم من مشکلی نداشت واقعا درست توی سایت زنان جای آقا نیست!

بابا چ اشکال داره

حموم زنانه ک نیس 

ایشون هم خیلی محترم هستن من ندیدم بی احترامی کنم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
انشالله براتون آرزوی موفقیت دارم 

ممنونم 

چراافسرده خب نشده ک نشده چ اشکالی داره ب اینش نگانکن ب روزای فکرکن سختی کشیدی والان توموقعیت خوب قرارداری شاکرباش و از داشته هات لذت ببر ادم یباربیشترزندگی نمیکنه اراده کنی ب تمام خواسته هاتم میرسی موفق باشی پسرخوب وباارزش

اسی من نفهمیدم جوابا رو داشتی؟ از کجا پیدا کردی

کنکورهای۹۹تا۴۰۲ خیلی خیلی تقلب شد و از اعضای درجه یکم خودم دارن پزشکی بخاطر خمین تقلبه میخوندن، یکی ازهمثنا واسم فزستاد