2777
2789
عنوان

خاله ها واسه موفقیت دخترم دعا کنید

339 بازدید | 21 پست

دخترم الان سر جلسه کنکورِ ممنون میشم واسه موفقیتش دعا کنید

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یلدا جان.من مشاور دخترم بهش گفته فقط پزشکی تعهدی میاری وخیلی ناراحته چون اصلا چیزای خوبی دربارش نمیگن....میشه بگید دختر شما به چه علتی پارسال پزشکی تعهدی نرفت؟من در همین حد میدونم که ۱۰سال خدمت داره و۵سال حق امتحان تخصص دادن ندارن....حقوقشون کمتر از پزشکای عادی هست؟در کل به جز این درمورد که من میدونم چرا بد هست؟

سلام یلدا جان.من مشاور دخترم بهش گفته فقط پزشکی تعهدی میاری وخیلی ناراحته چون اصلا چیزای خوبی دربارش ...

سلام عزیزم 

خب شرایطش خیلی بده همین که ده سال باید روستا باشی و اینکه نمیتونی تخصص بگیری ینی درکل اتلاف عمر هست پزشکی تعهدی

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
سلام عزیزم خب شرایطش خیلی بده همین که ده سال باید روستا باشی و اینکه نمیتونی تخصص بگیری ینی درکل اتل ...

شهر محل خدمتو خودمون انتخاب میکنیم از بین شهرهای محروم استان؟شرایط حقوقیش کمتر از پزشکای عمومیه؟

شهر محل خدمتو خودمون انتخاب میکنیم از بین شهرهای محروم استان؟شرایط حقوقیش کمتر از پزشکای عمومیه؟

حقوقش زیر نظر دولته بله کمه

واینکه از استان خودتون یه روستارو معرفی میکنن 

تراز اردیبهشت دخترتون چند شد؟مشاورش نگفت با چه تراز کنکور وچه تراز سوابقی میشه پزشکی آورد؟

تراز اردیبهشتش خیلی پایینِ ۸۸۰۰و خورده ای شد 

ولی خب دخترم هدفش کنکور تیرِ 

تا ببینم خدا چی میخواد

با تراز ۱۰هزار به بالا 

امتحاناتو چکار کرد؟دخترم بخاطر فیزیک وزیستش که۱۷ونیم شد مشاورش میگه تراز سوابقت ۸۵۰۰میشه ولی باقی درساش ۱۹و ۱۸ونیم هست......بهش گفته با این سوابق باید کنکور تیر ده هزار وپونصد بشی که خیلی سخت میشه واسش ...وگرنه باید بره تعهدی....شما داشتید کسیو که تعهدی رفته باشه؟

امتحاناتو چکار کرد؟دخترم بخاطر فیزیک وزیستش که۱۷ونیم شد مشاورش میگه تراز سوابقت ۸۵۰۰میشه ولی باقی در ...

اینکه مشاورش گفته رو قبول ندارم 

چون اصلا هیچ ا کار سننجش مشخص نیس 

نه کسی رو تعهدی رفته باشه ندارم 

تراز اریبهشت دخترشما چندشد؟

یعنی حق انتخاب ندارن؟آخه من شنیدم فقط روستا نمیرن وشهرهای محروم هم توی استان میتونن برن؟

آره فک میکنم شهرهای محروم هم جزعشون باشه