2777
2789

اینجا خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو میکردم خانومهایی هستن که مشکل دارن و نی نی دار نمیشن. اگر ریا نباشه یه چندنفری رو اسم نوشتم و حدیث کسا خوندم و بهشون نگفتم.اخه میگن اگر درحق 40نفر حدیث کسا بخونی و اونانفهمن حاجت خودت براورده میشه.و البته اون موقع اینجا هم عضو نبودم. من شاید از روی خودخواهی که خودم حاجتم گرفته بشه اینکارو کردم. ولی فعلا حاجت روا نشدم. اما یه حس خوب هم بهم میداد و ازته دل براشون دعامیکردم و همش میاومدم اسم همون خانوما رو که براشون حدیث کسا خونده بودم سرچ میکردم ببینم جواب گرفتن یا نه.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

حالا حرفم اینه. اینجا یکی تو امضاش نوشته بود که اگه بی خیال بشی و دیگه بهش فکر نکنی خدا سوپرایزت میکنه بهت بچه میده.

چرا ؟؟؟؟؟

تو قران چندوقت پیش خوندنم که نوشته بود بعضی از بنده های خدا از کثرت مال و فرزندان خشنودن و خوشبخت و به ما توجه و ایمان ندارن و متاع دو روزه دنیا رو به اخرت میفرشون و ...

خیلی مذهبی نیستم که بخوام قلمبه سلمبه حرف بزنم ولی واقعا خداشاهده که اینا همش تو خود قران بود.

و یه جا گفته بود که از خدا فرزند میخواهند و بعداز اینکه مابه اونا دادیم برای ما شریک قرار میگیرن و... از این حرفا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تفسیر قران بلدم نه خیلی چیز سرم میشه. ولی یکم که دقت کردم دوتا چیز از این ایات قرانی گرفتم.

1. حرص مال دنیا رو زدن میگن عاقبت نداره چون خدا خودش به اندازه و صلاح خودمون رزق و روزیمون رو میده پس اینو درباره بچه هم بهش فکر کنیم. (خودش میده مطمئن باش)

2.گاهی خدا ناراحت میشه که ما بخاطر نبود بچه اینقد همش التماسش میکنیم و گریه میکنیم . بچه هم میاد و میره. چرا به خودش توجه نداریم؟ اخرش فقط عشق خودش به ما میمونه که اون دنیا میگه چی کردی تا منو خوشحال و راضی کنی بنده خوبم. پس بهتره اینجور بهش بگیم:( خداجون من عاشقتم خیلی خیلی دوستت دارم.خودت صلاح مارو بهترمیدونی.دیگه خودمو تو کوچه بازار با اونایی که بچه دارن  مقایسه نمیکنم.ببخش که همش میگم چرا به اونا راحت بچه دادی و به من این شکلی عذاب میدی... فهمیدم خودت بهتر صلاح بنده هات رو میدونی. تو مثل یک مادر منو از طفلی و صغیری به اینجا رسوندی و پرورش دادی.ازت میخوام منو لایق مادری بدونی تا مثل عشق تو بهش عشق بدم و با کمک خودت پرورشش بدم.)

عزیزم خدا خودش دامنتو سبز کنه  الهی امین

مرسی عزیزم. من هنوز تا حالا یکبارم اقدام نکردم . ولی یه مدتی هست خیلی خالصانه به بچه فکر میکنم.واقفا نعمت بزرگیه اگه خدا به موقع بهمون بده . 

میشه بزای منم بخونی منم یه حاجت دارم 

چشم عزیزم. اسمتو مینویسم حتما میخونم ان شاالله خیلی زود بحق این شبای قدر حاجت روا بشی عزیزم.

مرسی عزیزم. من هنوز تا حالا یکبارم اقدام نکردم . ولی یه مدتی هست خیلی خالصانه به بچه فکر میکنم.واقف ...

انشالله یه تپلشوووو تجربه کنی واقعا شیرینه من بچم الان دوماهشه موقع شیر دادن وااااقعا از ته دلم دعا میکنم واسه همه منتظرا چون بچه که میاد زندگی به رنگو بویی دیگه میگیره 

شب بیستو سوم از ته دلم برات دعا میکنم نمیدونم چرا مهرت به دلم افتاد 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 

نمیدونم راسته یا دروغ

ولی قدیمیا میگن خانومی که توی بارداری به مشکل بر میخوره ابه غسل  چهل روزه یه زنه زایو رو برداره روی خودش بریزه بچه دار میشه دختر دایی مامانم به همین روش بعد از پونزده سال بچه دار شد 

ولی راست و دروغشو نمیدونم 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستند نه طالبش 
سلام میشه برا منم بخونی  امیدوارم هر چی حاجت دلت بهش برسی 😍

عزیزم راستش نمیخواستم بگم ولی ته دلم راضی نشد که بهت بگم: قبل از اینکه عضو بشم بیشتر تاپیکاتو خوندم. بخدا خیلی دلم برات گرفت. کلی برات دعا کردم.اسمتو خیلی وقته نوشتم منتظرم 40تا بشن شروع کنم. یه دور سوره یاسین میخونم برات و یه دورهم حدیث کسا. ان شاالله به حق این شبای عزیز و به دل پاک مهربون حضرت ابوالفضل عزیز که خیلیا زود ازش حاجت میگیرن از ته دلم دعا میکنم که تو همین ماه ها مامان شدنتون رو به گوش هممون برسونی عزیزم.

الهی آمین

ان شاالله که زود مادر بشین برامنم دعا کنین ❤❤

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂