2777
2789
عنوان

دخترای دم بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ۵۰سالگی تنهایی چه لذتی داره برا آدم؟

۱۰۰۰تا کار هست که بکنی اخه ازدواج کنی که چی بشه آزادی عملتو از دست میدی مردای قدیم بهتر بودن باید تا ۵۰ سالگی برای مردای الان هزارتا تغییر بکنی مراقبشون باشی ۱۰۰۰۰۰تا چیزو گوشزد کنی با ۳۰۰۰۰تا مشکل باهاشون بجنگی بچه میاری که به پای مشکلات بسوزی

۱۰۰۰تا کار هست که بکنی اخه ازدواج کنی که چی بشه آزادی عملتو از دست میدی مردای قدیم بهتر بودن باید تا ...

ببین عزیزم 

اگه انتخاب درست باشه 

نیاز نیست آدم تغییر کنه 

چه دختر چه پسر

شما چند سالته

۲۵ من الان نامزدم با ادمی که مورد علاقم بود ازدواج کردم و واقعا یه سری چیزا  پیش اومده دارم حسمم نسبت به کسی که بهش علاقه داشتم از دست میدم تو جنگ روحی بدی هستم 

۲۵ من الان نامزدم با ادمی که مورد علاقم بود ازدواج کردم و واقعا یه سری چیزا  پیش اومده دارم حسم ...

ولی همسنیم من خیلی تنهام دوس دارم یه همدم داشتم یه زندگی برا خودم به خانواده یه هدف عاشق میشدم هراز گاهی خیلی وحشت میکنم ک هرگز ازدواج نکنم تنها بمونم ۵۰سالگی همسنامون همه صاحب خونه زندگی و نوه اطرافشون پر آدم تنها خیلی یده

ولی همسنیم من خیلی تنهام دوس دارم یه همدم داشتم یه زندگی برا خودم به خانواده یه هدف عاشق میشدم هراز ...

اره اینم مشکله ولی ازدواج یه هندونه در بستس مشخص نیست ۲ سال دیگه چی پیش بیاد

نه خیلی دخالت مادرشوهرم زیاده کوتاهیی نامزدم زیاده باهاش صحبت میکنم ولی ۱هفته همه چی خویه ۲ ماه بد ح ...

ببین اولاشه ها یه چیزم بگم تجربه از اطرافیونه پیش نامزدت از اونا نگو چون فعلا اون فک می‌کنه حق مامانشه بعد ازدواج تازه می‌فهمه 

نه خیلی دخالت مادرشوهرم زیاده کوتاهیی نامزدم زیاده باهاش صحبت میکنم ولی ۱هفته همه چی خویه ۲ ماه بد ح ...

خب مادرشه دیگه 

پسرا از مادرشون نمیگذرن هیچوقت 

الکی زور نزن 

حداقل با کسی باش که خانوادش خوب باشن 

هر چند ۹۹ درصد پسرا مامانین