2777
2789

از کجا فهمیدی کبدت چربه؟منم دیشب رفتم طب سنتی برا جوش گفت کبدت چربه کلی عرقیجات و جوشوندنی داد برا پاکسازی کبد

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا فهمیدی کبدت چربه؟منم دیشب رفتم طب سنتی برا جوش گفت کبدت چربه کلی عرقیجات و جوشوندنی داد برا پ ...

فقط سونو نشون میده.ولی آزمایش خون هم آنزیم های کبدی رو نشون میده

یه روز خوب میاد

کاهش وزن...حذف شیرینی و غذاهای سرخ کردنی و فست فود.نخوردن آب بلافاصله قبل و وسط و بعد غذا.پیاده روی ...

وزنی ندارم ۵۰ کیلوعم قدمم ۱۶۹

بخاطر مصرف پیش از حد آنتی بیوتیک میدم چرب شده 

از کجا فهمیدی کبدت چربه؟منم دیشب رفتم طب سنتی برا جوش گفت کبدت چربه کلی عرقیجات و جوشوندنی داد برا پ ...

منم برای جوش ..

آنتی بیوتیک انقدر خوردم برای جوش کبدم چرب شده هورمونامم بهم ریخته

فقط سونو نشون میده.ولی آزمایش خون هم آنزیم های کبدی رو نشون میده

پس چرا دکتر بدون سونو دارو نوشت برام و گفت کبدت چربه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منم برای جوش .. آنتی بیوتیک انقدر خوردم برای جوش کبدم چرب شده هورمونامم بهم ریخته

من برا جوش دارو نخوردم اما پریود نمیشم هورمونام بهم ریخته واسه همین میزنه به صورتم

من راکوتان خوردم چون واقعا داشت عصابمو جوش خراب می‌کرد

حالا جوشا خوب شدن؟جاش نموند؟ازکجا فهمیدی کبدت چرب شده