2777
2789

دکتر مخالف ختنه باشه، خواهش می کنم اگه سراغ دارید

معرفی کنید، در  شهر اهواز

لطفاً 

لطفاً 

خداوند نور آسمان ها و زمین است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای واسه شوهرت دلیل علمی جور کنی ؟ بیخودی ژست من به بچه م احترام میذارم خودش واسه بدنش تصمیم بگیره برندارید دو ماه دیگه دو سال دیگه پنج سال دیگه وقتی بچه عفونت جدی کرد پونزده روز بیست روز بستری شد مجبور شدی علاوه بر بحث عفونت توی سن بالا با کلی آسیب روانی ختنه ش کنی اون وقت میخوای به خودت بگی دارم چوب ژست با کلاس بازی مو میخورم ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فکر نمیکنم باشه  تو کل ایران حتی

تو ایران هست عزیزم، دکتر منصور مولائیان متخصص ارولوژیست

منتها تهران

من اهوازم، دنبال دکتر اهوازی می گردم

میخوای واسه شوهرت دلیل علمی جور کنی ؟ بیخودی ژست من به بچه م احترام میذارم خودش واسه بدنش تصمیم بگیر ...

یه سوال خوب اگه واقعا اینقدر عفونت داره پس خارجی ها چطور زنده موندن 

ب عنوان ی پزشک بهت میگم کلییی عوارض داره نکنی چرا ب بچت ظلم میکنی کلی ریسک عفونت و سرطان داره&nbs ...

عزیزم ختنه نقص عضو هست ، 

بر فرض ک من اشتباه کنم

اگر اشتباه کرده باشم هر زمان بخواد می تونه ختنه کنه،

ولی نقص عضو هرگز قابل جبران نیست،

بیش از نیمی از مردم جهان ختنه نشدن، آیا عفونت و سرطان گرفتن؟

حالا من ک خودم دخترم دارم اصلا هم سر در نمیارم. ولی شوهر دوستمم نمیزاشت بچشون ختنه کنن‌‌. بعد بچه ۴ سالش ک شد چنان عفونت کرد اصلا ی چیزه وحشتناکی بود عفونت می‌ریخت واقعا عجیب بود بنده خدا چند روزم بستری شد 

عفونت که باعث مرگ نمیشه

بعد هم امار خیلی از بیماری های انگلی و عفونی و میکروبی توی اروپا خیلییی بیشتر از اسیاست 

هم بخاطر ختنه نکردن هم اینکه تو دستشویی تمیز نمیشورن خودشون رو 

چون خارجی ها هم ختنه دارن وقتی عفونت میکنن گزینه دیگه ای جز ختنه وجود نداره 😑 یعنی واقعا فکر می‌کنین علم پزشکی گیر عرفه ؟  رفرنس های پزشکی جهانیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85