2777
2789

دخترم کلاس چهارمه یکی دو ساله خیلی مریض میشه از مهر پارسال مدام مریضه،بخصوص سرفه های وحشتناک میکنه،یه نوزاد ۸ماهه دارم

قبل از تعطیلات عید وقتی مدارس تعطیل شد دخترم مریض شد اولش با سرفه های تک و توک و خشک شروع شد ،بعد کم کم بیشتر شدن و بعد شد چرک سینه خروسک و تب و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرفه هاش بیشتر شد تو سفر بودیم آزیترو گرفتم بهش دادم خوب نشد وای خدا انگار تو سینه این قلیون میکشیدن وحشتناک صدا میداد،از سفر اومدیم تو شهر خودمون بردم درمانگاه هم نوزادمو هم دخترمو دکتر گفت بیشتر به اینا میخوره برونشیت باشه چرک خشک کن نداد فقط داروهایی مثل مونته لوکاست کتوتیفن و اسپری دهانی

دختر من فقط سرفه میکرد چندین ماه درگیربودیم اخرم عکس از ریش و دهان و بینی کرفتیم ک خداروشکر ریه سالم بود فقط بینیش پر بود ک همون مونته لوکاست و ی سری داروهای ضدحساسیت داد تا یک ماه دادم خوب شد

اول از متخصص اسم آلرژی اطفال آنلاین مشاوره بگیر اگر دیدی مشکوک بود دیگه حضوری ببر فوق تخصص آسم و آلرژی اطفال اگر نیاز باشه تست بگیرن ازش

اگر تهرانی دکتر محمد قره گوزلو دکتر خوبیه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اسم و الرژي خلطي و چركي نيست

هيچ علامت ديگه نداره..

،

سرخود انتي بيوتيك نده..منشا ويروسي باشه ك اصلا امتي بيوتيك براش اثري نداره..

اسم و الرژي هم باشه همينطور.

براي شما چون طولاني مدت بوده شايد يكيش سرماخورزگي بوده

يكيش اسم يكي ويروس..

نميشه قطعي گفت.

بعد وقتي يكي ديگه هم ميگيره ديگه اسم نيست

چون پس ويروسيه ك اون يكي هخ گرفته

💕

چرک سینه پنومونی یا ذات الریه یا بخاطر سینوزیت هست که میکروب خودشو داره و آسم و آلرژی محسوب نمیشه. خروسک هم میکروب خودشو داره. اما بدتبال این عفونت ها ممکنه حالت آلرژی ایجاد بشه و تا هفته ها سرفه کنه. بدون تب. 

آسم وقتیه که تنگی نفس و سرفه "مزمن" داره و در آزمایش اسپیرومتری و عکس سینه مثبت بشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اسم و الرژي خلطي و چركي نيست هيچ علامت ديگه نداره.. ، سرخود انتي بيوتيك نده..منشا ويروسي باشه ك ا ...

شوهر خواهرم آسم داره ، چندین ساله

ببین سینش یه صدای وحشتناکی میده همیشه خدا سرفه چرکی داره همیشه خدا بینیش کیپه و خلط داره.

میگم اگر ویروسه چرا منو همسرم و پسر بزرگم نگرفتیم؟ آخه مگه میشه فقط این دوتا بگیرن

بخدا دارم دیوانه میشم

الان سرخود چرک خشک کن نمیدم دیروز بردم متخصص اطفال تجویز کرده براش

ولی خیلی موثر نبوده بنظرم