2777
2789
عنوان

حالا اگر اقایون زن خیالی داشتن چه شکلی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 58 پست
خانواده پولدار داره، هیچ انتظاری از اینا نداره، هر چی بگن گوش میکنه و کلفتی خودشو فک و فامیلشو میکنه ...

تهشم یه ارثیه ی گنده میرسه به زنش که زنش میگه همه رو میخوام بزنم به نام شوهرکم😎

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

قابل توجه دوستان عزیز آقایون تاپیک محاصره کردن دارن هی ب من درخواست میدن😅😅😅

خدا لعنتشون کنه منم ول نمیکنن . پوفیوزا نمیدونن فرمانده والفجر 1 تا 8 ننه خودشونه

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قابل توجه دوستان عزیز آقایون تاپیک محاصره کردن دارن هی ب من درخواست میدن😅😅😅

روم به دیوار 

برای خودمم درخواست دادن   

ولی اقایونی که دارید اینجا پرسه میزنید و با این تاپیک ها فکرای مزخرف تو سرتون داره میچرخه و درخواست دوستی میدید، باز تکرار می کنم هوتوتو 

دم تون بزارید رو کول تون و تشریف تون ببرید 

فوری هم فاز نگیرت تون فکر کنید خبریه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
تهشم یه ارثیه ی گنده میرسه به زنش که زنش میگه همه رو میخوام بزنم به نام شوهرکم😎

دقیقا همین قدر توی توهم هستن اینم برای شوهرک💩💩💩😂

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ومنی که هرروز با شلوار گل گلی نبتون می کشم و شوهرم چشاش این جوریه  

عزیزم 

خدایی هیچی شلوار گل گلی و گشاد نمیشه 

باد از این پاچه اش میاد از اون پاچه اش میره بیرون 

خنک و راحت 

کیف میده   

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
ایشالا بزودی نسل همشون منقرض شع

آقایونی که میفرمایید نسلشون نابود بشه وبمیرن در ابتدا پدر وبرادر خودتون هم هستن البته احتمالا شما به شوخی گفتین وانشالله که هزار سال در سلامت بسر ببرن  یکی هم نوشته مادر وخواهرای عنترشون  خب خودشم بلاخره خواهر شوهر ومادر شوهر میشه ظاهرا مرغ همسایه غازه

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
آقایونی که میفرمایید نسلشون نابود بشه وبمیرن در ابتدا پدر وبرادر خودتون هم هستن البته احتمالا شما به ...

نه ما منظورمون مردایی بودن ک زناشونو اذیت میکنن شما به خودت نگیر 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂وااااااای نامزد من بهم میگفتباید این جور باشی وگرنه نمیگیرمت

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂وااااااای نامزد من بهم میگفتباید این جور باشی وگرنه نمیگیرمت

عقد نبودیم😭😭😭

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای