2777
2789
عنوان

شوهر یکی از فامیلامون میخواد با ما بیاد سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 105 پست
نمیدونم  من که رو این موضوع حساس نیستم تو و شوهرت همیشه با همید،حالا یکبار یه نفر دیگه همراهت ...

عزیزم منو شوهرم سالی یه بار شاید موقعیتش پیش بیاد دوتایی بریم سفر هر سری مادر شوهرم جلو میشنیه منم اصلا حرصم نمیگیره ولی حالا ک میخوایم سفر دوتایی بریم این آقا تا آخر سفر باهامون 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم میتونیدجاهای دیگه کنارهم باشید سفرفقط ماشین سواری نیست که

آخه سفر وقتی تو جاده ایید کنار همید خیلی کیف میده  مادر شوهرم جلو میشینه سالی یه بار شاید موقعیتش پیش بیاد دوتایی بریم سفر اونم حالا باید برم عقب بشینم 

چون خودش ماشین نداره ب خدا سالی یه بار شاید جلو بشینم همش مادر شوهرم میشینه اصلا اون بشینه حرصم نمیگ ...

واقعا منم بودم اعصابم بهم می‌ریخت . ماشین نداره اتوبوس رو که ازش نگرفتن . کاش یکم درک داشت و نمیومد

آخه سفر وقتی تو جاده ایید کنار همید خیلی کیف میده  مادر شوهرم جلو میشینه سالی یه بار شاید موقعی ...

آخه الانم دوتایی نیستید که

عقب و جلو نشستن چه اهمیتی داره الان مهم اینه که یه نفر سومی هم این وسط هست و سفرتون دوتایی نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان مشکل اینه که چرا میخواد بیاد سفر با شما؟؟اینو توضیح بده

اینم یه مشکله ولی میخواد بیاد جلو بشینه تازه وقتی عقب ماشین میشینم حالت تهوع بم دست میده 

کاش می‌شد به یکی بگم🌚

دکتر بیا ب من بگو

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چون خودش ماشین نداره ب خدا سالی یه بار شاید جلو بشینم همش مادر شوهرم میشینه اصلا اون بشینه حرصم نمیگ ...

اسی برادرشوهرته؟آخه آدم غریبه که نمیاد با زن و شوهر جوان بره مسافرت.‌حالا‌چرا با اتوبوس نمیره

اگه میافرته بگو نمی‌خوام معرفت نشون بدم خودتون دوتایی برین 

عزیزم شاید تو درکم کنی همه میگن برو عقب بشین ولی من واقعا سالی یه بار شاید موقعیت پیش بیاد دوتایی با شوهرم بریم سفر جلو بشینم 

همیشه مادر شوهرم جلو میشینه