2777
2789
عنوان

ابرسان خوب برای پوست چرب

95 بازدید | 17 پست

سلام ، لطفا ابرسان خوب برای پوست چرب معرفی میکنید

پوست صورتم چربه ابرسانی که میزنم خوب نیست ، یکم جوش زیر پوستی دارم که خیلی معلوم نیست ولی صورتم خیلی روغنی میشه منافذشم خیلی باز شده 

ممنون میشم واسه بهتر شدنش راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تونر بگیر برای پوست چرب (نتروژینا یا گارنیر یا ویتالیر)

آبرسان لایت سیمپل 

آرایشت رو با میسلار پاک کن

شوینده مناسب پوست چرب 

کرم پودر سنگین و آرایش سنگینم یه مدت دوری کن 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واتر ژل نتروژینا هم خوبه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کلینیک 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من کامان میزنم به پوستم نساخته

کامان نزن افتضاحه به پوست هیچکس نمیسازه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

محصولات کامان آشغال به تمام معنا🙃

دکترای داروساز حتی پیشنهاد نمیدن 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
یه تونر بگیر برای پوست چرب (نتروژینا یا گارنیر یا ویتالیر) آبرسان لایت سیمپل  آرایشت رو با می ...

میسلار دارم ، شوینده سینره دارم لکر میکنم خوب نیست 

کامان خوب نیست محصولاتش کلا