2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلینیک  ویشی  کوزارکس

برا پوست خشک 

مرطوب‌کننده و آبرسان و فوم شستشو بگو لطفا 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
نظرتون درباره سراوی...آمبریولیس....فرست اید بیوتی چیه؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟

😍😍 به به اطلاعاتتون هم ک کامله 

سراوی یه مدل داره مخصوص پوست چربه ، درصد جوش زایی ایش خیلی کمه و باکیفیت

آمبریولیس که عالیه فقط به نظرم برا پوست چرب و مختلط سنگینه ، حالا بازم پوست با پوست فرق داره ، آدم باید کلی محصول تست کنه تا اونی که به پوستش میسازه رو پیدا کنه 

فرست اید هم نظری در موردش ندارم ، چون تجربه ی استفاده ندارم چه برای خودم چه اطرافیان 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
😍😍 به به اطلاعاتتون هم ک کامله  سراوی یه مدل داره مخصوص پوست چربه ، درصد جوش زایی ایش خیلی ک ...

چندماهه رفتم تو لاین پوستی... قبلشم بودم ولی خب افسردگی داشتم داغون کردم خودمو....

برا پوستی ک کک و مک داره و اسکار و پوست نرمال روب خشک و کمی هم حساس و رنگ پوست کدر شده چی پیشنهاد دارید؟؟؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایرانی یا خارجی عزیزم؟؟؟

خارجی 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)