دقیقا ازدواج درسن کم کاملا اشتباهه انسان ها از سن ۲۵ به بالا معیارهاشونو انتخاب میکنن دختر ۱۴ ساله بله شاید خیلی چیزارو بدونه آپا هیچ درکی از مسائل ازدواج نداره
از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرم ۱۷ سالشه ی بچه ۸ ماهم داره همش افسرده اس سیاست زندگی اصلا ندارع بنظرم بدترین کار سن پایین ازدواج کردنه خواهرم خودش میخواست ازدواج کنه ولی الان میگه خس میکنم خیلی کار بدی کردم نمیتونم این زندگی اداره کنم ما هم بدتر پشیمونیم
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مطمعنم فرهنگه اون خانواده پایین بود حاضرم قسم هم بخورم میخوان عروس رو پیش خودشون نگه دارن حتی اجازه ...
ن از اون لحاظ ازادن بد نمیدونن
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐