2777
2789
وقتی بهتر میشی حال روحیت چطوره؟ 

بی خیال سر خوش هیچی نمیتونه ناراحتم کنه احساس غم نمیکنم 

اما الان داغونم لرزش دست پیدا کردم کلا ۲۲سالمه 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من در این مرحله است

مشکلات کلا زیاده من خودم خانواده ام یه شهر دیگه هستن خیلی وقته خودم فقط میرم دانشگاه اونا برام پول می فرستن وضعمون خوبه فقط ناراحتم خودم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم ۴ روز دیگه تولدمه هیچکس کنارم نیست

من یه آدم افسرده ام البته یه دوماه فهمیدم مبتلا شدم .آروم وقرارندارم .خودبه خود گریه میکنم .دوست دارم همیشع آهنگ غمگین گوش بدم .ازدست خیلی ها عصبانی میشم بدون دلیل .محیط خونه خیلی برام بده زجرآوره دوست دارم همش بیرون باشم .قبلا یه خانم خیلی شوخ طبع باروحیه شاد و اهل بگو وبخند وعاشق رقص بودم اما متاسفانه دوماه گرفتارشدم خیلی بده دعا کنید سلامت روانی به دست بیارم 😔

آسنترا ، لامورژین ، سرمنتا  اره اینا رو میخورم بهترم اما الان دو هفته نخوردم و شوهرم میگه بخور ...

خیلی مضر هست که داروهای افسردگی را سر خود شروع و مصرف کنید و سر خود قطع کنید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیلی مضر هست که داروهای افسردگی را سر خود شروع و مصرف کنید و سر خود قطع کنید...

سر خود شروع نکردم دکتر نوشت ، اما سر خود قطع کردم دکتر میگه باید بخوری اما خسته شدم از اینکه با دارو بتونم بخندم 

سر خود شروع نکردم دکتر نوشت ، اما سر خود قطع کردم دکتر میگه باید بخوری اما خسته شدم از اینکه با دارو ...

قرار نبود تا اخر عمر استفاده کنی...دوره درمان کامل بشه،  دکتر قطع می کنه...

سه ساله درگیر داروام 

دارو به تنهایی کافی نیست. دارو کمک می کنه انرژی پیدا کنید از تخت بیرون بیایید و بتونید کاری انجام بدین. خودتون هم باید کمک کنید. 

کنار دارو، بهتر هست با مشاور هم صحبت کنید. یک ورزش ملایم در حد پیاده روی انجام بدین. مطمئن باشید کم خونی، کم کاری تیروئید یا کمبود ویتامین D ندارید. چون روی خلق و خو تاثیر منفی دارند.

با افراد مطمئن درد و دل کنید. از تمام سایتها، شبکه های اجتماعی، فیلم، موسیقی و حتی کتابی که بهتون حس منفی میده به شدت دوری کنید.

خواب شبانه کافی و به موقع داشته باشید. تغدیه سالم داشته باشید.

دارو به تنهایی کافی نیست. دارو کمک می کنه انرژی پیدا کنید از تخت بیرون بیایید و بتونید کاری انجام بد ...

بله درست می‌فرمایید ممنون از وقتی که گذاشتید حتما به توصیه هاتون عمل میکنم چون خیلی درگیر چیزای منفی هستم و به شدت منفی بافی میکنم و وسواس فکری دارم

بله درست می‌فرمایید ممنون از وقتی که گذاشتید حتما به توصیه هاتون عمل میکنم چون خیلی درگیر چیزای منفی ...

خواهش می کنم دوست عزیز. چیزی که براتون نوشتم تجربه شخصی خود‌م بود. بعد از یکسال مصرف دارو و تلاش خودم، از افسردگی نجات پیدا کردم و زیر نظر پزشک دارو را قطع کردم. الان سالها گذشته...

خواهش می کنم دوست عزیز. چیزی که براتون نوشتم تجربه شخصی خود‌م بود. بعد از یکسال مصرف دارو و تلاش خود ...

چه خوب که تونستید ازش بگذرید واقعا آفرین دارید 

خیلی ممنون از اینکه تجربتونو در اختیارم گذاشتید