2777
2789

توی خانوادمون امشب یه دعوایی شد بابم بعد اینکه از خونه قهر کرد رف الان اومد گوشزد کرد ک چرا همیچن کردی.بعدش اخر سرم مادرمو با یه زن بدکاره منم با دختر همون زن بدکاره مثال زد ک شما امشب مث اینا شدین(اونا هم ه.ر.زه بودن هم ادمی ک اصن پدرخانواده رو ادم حسابش نمیکردن)

الان اینو مینویسم نه ناراحتم نه عصبانی 

فقط برا لحظه مغزم قفل کرد 

غیرتی ک پدرم سر خانوادش داشت با یه حرف از بین بردش 

الانم سر این مشئله های امشب دلخور نیستم سر حرفش از همه چی امیدم قطع شد

متوجه نشدم چی نوشتی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا پیش میاد تو هم به مرور زمان نه ک یادت بذه ها نه یادت نمیره کم اهمیت تر میشه ولی یه حس منفی از بابات برات میمونه که کم کم جمع میشه نمیتونی اونحوری ک باید دوسش داشته باشی

بعضی حرفا قلب ادمو میشکونه ولی نمینونی کاری کنی چون خانوادته باید مدارا کنی و ببخشی

دقیقا بعضی حرفا نقطع ضعفته وای ک خانوادت عزیزترین کسات بزنن صدای شکسته شدن قلبتو میشنوی 

خدا برا دشمن ادمم نیاره