2777
2789
عنوان

جهشی دهم به دوازدهم

208 بازدید | 20 پست

بچه هها من الان  دهمم و این توانایی رو درخودم میبینم ‌که جهشی میتونم بزنم 

یازدهم رو میتونم جهشی بزنم 

چون کلاس میرم و درس میخونم و اینا

بعد از طرفی رلم دو روزه کات کرده و دوباره با پیج فیک خودم اوکی شده رل زده و دوسم داره دوباره( بازگشت همه بسوی ماست😂😂)

میخوام جهش بزنم و ارایشگریم کنارش یادبگیرم چون واقعا توانایی دارم و برنامه ریزیم کردم 

ولی بنظرتون ازمون هوشش سخته؟

میخوام با این کارم یه جایی برسم که پشیمون بشع 

وقتی منو دید بگه خدایا غلط کردم گ..ه خوردم

نظرتون؟

ک چی؟ اخه دبیرستان جهش میدن؟ درس ب اون سنگینی رو میشه تو دو سه ماه خوند؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد فکرکردی کلاس دهم بودنت یا دوازدهم بودنت فرقی به حال اون داره 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

به نظرم الان بیشتر تمرکز کن رو درست تا یه جای خیلی عالی قبول شی 

ارایشگری رو بزار برای بعد کنکور

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه