2777
2789

به طرز شگفت انگیزی هرماه روز اول پریودیم پاییل لبم مثل جای نیش پشه میخاره ... تبخاله ها ولی فقط میخاره و قرمز میشه بعد که پریودم تموم میشه خودش میره ... خیلی عجیبه ۴ ۵ دورست که اینجوریه ... عادیه بنظرتون؟ هعی خدا ... چی بگم ... پریودمم بشدت بشدت دردناکه حس میکنم کمرم دوجا میشه قبلا تنبلی داشتم قرص مصرف کردم دوساله که پریودیم افتضااااح دردناکه ... الانم دیگه مفنامیک روم اثر نداره دکتر دیکلوفناک تجویز کرده... امروز کنکور داشتم ... خداشاهده بزور زنده در اومدم بیرون اصلا نفهمیدم چی زدم چی نزدم ... یه عالمه قرص برده بودم سر جلسه ... دل پیچه درد شدید کمر ران حالت تهوع میگیرم در حد بارداری😃🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خدایا چه شانسیه ...۲۰ سالمه ..‌ مامانمم سابقه داشته کیست تخمدان ولی دوقلو دنیا آورد ... صورتمم زیاد مو داره ... اینارو گفتم که اگه چیزی میدونین بهتر راهنمایی کنین اساتید ❤️

گیگیلیگیلیگیلی

درمورد تبخاله لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم ؟ بخدا دوستم هرسری میبینه میفهمه من پریودم مسخره میکنه🤦‍♀️😂 تبخاله چرکی نیست انگار پایین لبم جای نیش پشس و شدید میخاره 

گیگیلیگیلیگیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در موردکنکور سوال دارم چ ساعتی اونجا باشیم از چ ساعتی در حوزه میبندن

من ۷ اونجا بودم ... چون اکثرا حوزه ها داخل دانشگاه هاست ... و خیلی وسیعه شاید از کتابخونه داخل دانشگاه تا مثلا یه سالن دیگش ده دقیقه راهه پیاده ... من ۷ اونجا بودم تا سالن و ... پیدا کنم هفت و نیم در حوزه رو میبندن ... و دیگه اجازه ی ورود نمیدن ... ولی نمیدونم چرا امسال یکم دیرتر سوالارو پخش کردن ۸ و نیم 

گیگیلیگیلیگیلی
بگرد اینترنت ببین ارام بخش چه دارو گیاهی پیدا میشه بخور انشالله  استرست کم شه

من خودم از بیرون ادم آرومیم ولی خیلی مشکلات عصبی دارم زخم معده و .... کلا کاری از دستم برنمیاد دست من نیست که کنترل کنم مرسی اره استخودوس و بابونه و ... میخورم 

گیگیلیگیلیگیلی