2777
2789
عنوان

با فولیکول پایین میشه باردار شد

110 بازدید | 13 پست

بچه ها  من دو تا سینال اف دور ناف زدم روز دوازدهم پریودی رفتم سونو واژینال یه فولی سمت چپ چهارده بود یه فولی سمت راست دوازده  باز همون روز دکتر بهم یه  hmg  داده گفت پونزده پری دوباره برم سونو واژینال بنظرتون چقدر تاثیر داشته. خواهش میکنم دعام کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی یه میل بزرگتر میشه اگه درست بگم 

انشالله میشه به چیزای منفی فکر نکن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
دیدم با ۱۴،۱۵باردارشد دیدم با ۲۴هم باردار نشد بنظرم بیشتر به کیفیت بستگی داره و البته خواست خداوند،ا ...

اخه میترسم استرسم بالاست یعنی میشه همش این سواله تو مخمه خدایا یعنی میشه 

اخه من یه خورده کند رشد میکنه دکترم گفتش 

به خدا توکل کن

من وقتی ناامید شدم و بیخیال بچه شدم با فولیکول ۱۲ باردار شدم 

البته روز پانزدهم نرفتم ببینم چقدر رشد کرده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عزیزم مبارکه خب چه روزی رفتید سونو که فهمیدی سایز فولی دوازده هستش

سلامت باشین انشالله قسمت شما

فک کنم ۱۳ بود

ععع چقد خوب عزیزم دکتر سونو ملا منو نا امید کرد گفت روز دوازده مگه هفده باشه سایزش 

امیدت به خدا باشه 

دکتر وسیلست