2777
2789

رابطه ب قصد ازدواج حرام نیست

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هست 

مرجع تقلیدتون کیه؟

روابط قبل از ازدواج در اسلام، زمانی جایز است که دختر و پسر به قصد ازدواج (نه دوستی) باهم آشنا شوند. تا زوج‌های جوان باید با دیدی باز و آشنایی کامل از استعدادها و خصوصیات اخلاقی و فرهنگی یک دیگر، از زندگی مشترک خود آغاز نمایند تا در فراز و نشیب زندگی، با همراهی و همدلی مشکلات را پشت سر بگذارند.

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

پنهان از والدین نباشد خیر و حد حدود رعایت شود 

من قسمت پنهان از والدین رو جایی نخوندم ولی ..

برا انسانها که براه تقوا باشند پیامبران و کتاب ها نازل شده.تا در زندگی راه درست هدایت شوند.که گرفتار بیچارگی نشوند.هر کار ناپسند جامعه که انجامش مخفیانه هست .آدم را به تباهی میبرد..

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

منظورتون از رابطه چیه فقط؟ 

مثلان زن  و مرد یا پسر و دختر باهم رابطه دوستی بر قرار میکنند هرجایی باهم هستن و بادیدن انان حس میکنی حلال همدیگه هستن این حرام هستش

من قسمت پنهان از والدین رو جایی نخوندم ولی ..

وقتی پدر و مادر یا خانوتده دو طرف در جریان نباشند یا صیغه محرمیت خوانده نباشند یعنی پنهانکاری

مرجع تقلیدتون کیه؟ روابط قبل از ازدواج در اسلام، زمانی جایز است که دختر و پسر به قصد ازدواج (نه دوس ...

بله هست با اصول اجتماعی هستش