2777
2789
عنوان

این همه عقده از معلمی چرا ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 165 پست
همون داستان نمک خوردن و نمکدان شکستن هست  موندم اگر همین معلم ها نبودند این دسته از افراد با چ ...

دقیقا 

دوران کرونا نشون داد که والدین واقعا حوصله و اعصاب آموزش به بچه های خودشونو ندارن

درسته که معلم اموزش میبینه که با دانش اموز چطور برخورد کنه اما مدیریت کردن یک کلاس مثلا ۲۵نفری سخته 

اونم بچه هایی که تو اون سن و سال شیطنت میکنن 

و گاهی واقعا معلم کم میاره 

والدین در نظر نمیگیرن تو یک کلاس چندین دانش اموز با فرهنگ و شرایط زندگی مختلف دارن درس میخونن

مامانم معلم دوره ی ابتدایی بازنشسته است 

میگه من یک سال ۳۵تا دانش اموز داشتم که ۵تا بچه طلاق تو کلاس بود 

چند تا دانش اموز اهل سنت

دو تا دانش اموز ناتوان ذهنی 

خب همه اینا تو مدیریت کردن کلاس تاثیر داره

اونم مدرسه دولتی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

گلم معلما درس هایی رو به دانش آموزان درس میدن که قبلا تو دانشگاه خوندن خوب پس تو درس دادن خیلی انرژی ...

خانم عزیز معلم درسایی که تو دانشگاه خونده رو باد نمیده چون در سطح بچه ها نیست 

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورشون اینه نسبت به شغل های دیگه تایمشون کمتره و تعطیلیشون بیشتر.همین.مثلا بقیه کارمندا تاساعت ۳ولی شماساعت ۱۲.اوناهم حقوقشون درهمین حده دیگه.اینکه ناراحتی نداره.هرشغلی زحمت داره ولی خب زحمت بعضی شغل ها کمتره.این واقعیته.وگرنه بحث بی ارزش کردن کار شمانیست.

منم همیشه باهاشون بحث کردم چون سختی های خواهرمو دیدم ومیبینم  وهمیشه معلم هارو درک کردم.  خودم خواستم تاپیکش رو بزنم اما واقعا حوصله ی بحث دیگه ای نداشتم چون من نمیتونم تفکر منفی همسونو تغییر بدم.   من نمیگم نقد بده انتقاد بده اما با احترام این که میگن معلم ها مفت خورهستن بیشتر مند میسوزونه  چون تومیدونی مفت خوری نیست سختیه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

گلم معلما درس هایی رو به دانش آموزان درس میدن که قبلا تو دانشگاه خوندن خوب پس تو درس دادن خیلی انرژی ...

اصلا این جوری نیست آموزش به بچه قلق خاص خودش رو داره و مثل آموزش به بزرگسال نیست بارش خیلی سنگین هست

منظورشون اینه نسبت به شغل های دیگه تایمشون کمتره و تعطیلیشون بیشتر.همین.مثلا بقیه کارمندا تاساعت ۳ول ...

عه شما تشریف بیار معلم شو زحمت کم بکش

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

بخاطر چنتا معلمای سایت هم هست چون من بارها تو تاپیکای راجع به معلم شرکت کردم دیدم خیلی بد صحبت میکنن ...

بله شاید بخاطر این موضوع هم باشه اما جمله آخر خودتون هم هست کلا همه جا خوب و بد داره اما کاربرا هم بی انصافی زیاد کردن من فقط میگم چرا این همه گارد اینم مثل شغل های دیگه متاسفانه من محترمانه با همه صحبت کردم اما تو این سه سال توهین به شغلم زیاد دیدم در حالی نسبت به بقیه شغلا اینکارو نمیکنن

منم همیشه باهاشون بحث کردم چون سختی های خواهرمو دیدم ومیبینم  وهمیشه معلم هارو درک کردم.   ...

توی این سایت خیلیها میگن پرستارا نشستن میگن میخندن و به مریض رسیدگی نمیکنن .والا من که خودم و همکارامو میبینم دائم درحال دوندگی هستیم خیلی هم هوای مریضامونو داریم

با احترام به تمام معلمای عزیز🌺ولی من خودم از معلمای نسل جدید وکم سن سالی که تازه شروع به تدریس کردن خیلی شاکی هستم معلم ۱وپسرم اصلا به یادگیری اهمیتی نمیداد واگه اعتراضی هم میکردم میگفتن سخت نگیر خودش یاد میگیره خودم توخونه کارمیکردم باهاش ومعلم خصوصی گرفتم ولی امسال خدا خیرش بده معلمش یه خانوم باتجربه وسن بالاست که ازجون دل مایه گذاشت برای پسرم وانقدر خوب درس داد که پسرم الان خیلی خوب شده

منم همیشه باهاشون بحث کردم چون سختی های خواهرمو دیدم ومیبینم  وهمیشه معلم هارو درک کردم.   ...

بابا معلم بیچاره میره خونه هم کار داره برگه و طرح سوال تازه معلمای ابتدایی بیشتر 

که وای خانم چرا به بچه من فلان چیز گفتی چهار ساعت برای مادر توضیح بده....

با احترام به تمام معلمای عزیز🌺ولی من خودم از معلمای نسل جدید وکم سن سالی که تازه شروع به تدریس کردن ...

دیگ چرا اعتراض دارید یکی خوب بوده یکی بد

یجا میرید کارتون راه میندازن یه جا اذیت میکنن

یه پرستار بداخلاق یکی مهربون 

یه دکتر به درد مریضش گوش میده یکی حوصله خودشم نداره

ولی این وسط فقط معلمارو میبینید