2777
2789
عنوان

این همه عقده از معلمی چرا ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 165 پست
چون معلمی هم حقوقش خوبه هم ادم به زندگیش میرسه 😊معلومه خیلی ها ارزوشو دارن 

خب باز خداروشکر قبول داری حقوقش خوبه سوراخمون نکردی با حقوق کم و زحمت زیاد 

خیلیا هم آرزوی پزشکی و پیراپزشکی دارند 

خیلیا هم آرزوی خلبان شدن، بازیگری،نویسندگی،اجرا،طراحی و....دارند 

چه ربطی به انتقاد داره.یعنی شما به مهارت یک بازیگر منتقد باشی یعنی خودت لزوما عاشق بازیگری بودی چون نشده داری انتقاد میکنی؟ مردم مگه بیکارن حسودی معلما رو بکنند انتقادشون به اخلاق معلم هاست

یکم از اعتماد به سقفت کم کنی میفهمی چی میگم.خیلی حس خفن بودن بهت دست داده همین خودش یه سوژه عالییییی برا نفرت انگیز بودنه 😁

گوشت درس خوندن توی شریف و با فول فاند به کشورهایی مهاجرت کردنه که شماها یه سفر هم نمیتونین بیاین گوش ...

به اوناییم که میخوان بیان بگن رتبه های تاپ هم اگه معلم ها نبودن رتبه نمیاوردن و اینجور رشته ها قبول نمیشدن باید عرض کنم که رتبه های برتر معمولا معلم خصوصی میگیرن و معلم خصوصی هام بچه های مهندسی و پزشکی هستن

به امید معلم های مدرسه به خصوص اونایی که از دانشگاه درپیت فرهنگیان مدرک گرفتن بشینی که هیچی به هیچی ....

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون معلمی هم حقوقش خوبه هم ادم به زندگیش میرسه 😊معلومه خیلی ها ارزوشو دارن 

معلمی کجا حقوقش خوبه 

مامان من یه معلم بازنشسته با ۳۰سال سابقه کار

۱۳سالشم روستا بوده 

تازه امسال با افزایش حقوقی که داشت ۱۳میلیون میگیره 

۱۳میلیون پوله الان ؟ اونم واسه یه معلم با این همه سابقه کاری ؟

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

من پرستارم و میتونم مهاجرت کنم ولی باز هم معلمی چیز دیگه س .دختر عمه هام همه معلمن که همسراشون پزشکن ...

هر کی معلمه شوهرش پزشکه؟؟؟؟؟ چرت و پرت نگو لطفا معلم ها از کم درآمدترین اقشار جامعه هستن 

.

بابا اینجا با همه چی مشکل دارن فقط معلمی نیست! الان یکی تاپیک بزنه بگه دکترم مشکلم با مریضم اینه و. ...

کاملا موافقم نمی‌دونم چرا یه تعداد این جورین اصلا جای مناسبی برای راهنمایی گرفتن نیست البته هستند تعداد معدودی که واقعا خوبن

چه عجیب .مامان من با همین شرایط بیشتر دریافت میکنن

بازنشست چه سالی هستن؟ 

دبیر بودن یا معلم ابتدایی ؟

مامان من معلم ابتدایی بود و بازنشست سال ۹۴

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

استارتر عزیز . اینجا کاربرایی که گارد میگیرن زندگی های وحشتناکی دارن خب فکر میکنن با حمله به معلما  ؛سبک میشن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

هر کی معلمه شوهرش پزشکه؟؟؟؟؟ چرت و پرت نگو لطفا معلم ها از کم درآمدترین اقشار جامعه هستن 

برا یه خانوم عالیه و اکثر معلما خواستگارای خوبی دارن چرت و پرت حرف قشنگی نبود عزیزم.لطفا مودبانه تبادل نظر کن 

فکر کنم مامانتون دانشسرا وارد شدن برای همین حقوقشون کمه

نه تربیت معلم بودن 

من ندیدم

بنظرم تز میدی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن