2777
2789
عنوان

| مشکلت رو بهم بگو ذکرِت رو بهت بدم🌱 |

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 184 پست
پول زیاد شاگردام زیاد بشن  کسی ک دوسش دارم بیادخواستگاری  موفقیت توکار  عاقبت بخیر ...

برای عاقبت بخیری

هرروز ۷ مرتبهِ بگویید :

((بسم الله الرحمن الرحیم لاحول ولا قوه الابالله العلی العظیم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تاخیر افتادن یه امری حالا هرچیزی از آزمون تا هرچیز دیگه ای و منصرف شدن یه آدم از تصمیمی که گرفته

🧡 منصرف شدن از کاری
🍁هرروز
🔸آیه ۳۱ تا ۳۳ یاسین _ روزی ۳ مرتبه
🔸 آیه ۱۰۴ اعراف _ ۱۰۰ مرتبه بخونید ..

به تاخیر افتادن یه امری حالا هرچیزی از آزمون تا هرچیز دیگه ای و منصرف شدن یه آدم از تصمیمی که گرفته

برای ب تاخیر انداختن 

« لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ »

را 1000 مرتبه بگوید ..

قبولی درکنکور

🌼 #نسخه هایی قوی برای قبولی در امتحانات

🌼 قدرت حفظ عظیم :

در بعضی از نسخه های قدیمی آمده است که هر کس این دعا را هفت صبح بر هفت مویز ( انگور سیاه خشک شده ) بخواند و بخورد خداوند متعال حفظ عظیمی به او کرامت فرماید مجرب است :

اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏

🌼 قوت حافظه :

هر کس آیه 285 سوره بقره ( امن الرسول ) را بر ظرف پاکی با زعفران بنویسد و با آب چاه ( آب چاه همین آبهای درون لوله هاست که تصفیه شده نیز می باشد ) شسته هر صبح ناشتا بیاشامد قوت حافظه اش باذن الله بسیار خوب خواهد شد .

آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَیْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ کُلٌّ آمَنَ بِاللّهِ وَمَلآئِکَتِهِ وَکُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لاَ نُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ وَقَالُواْ سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا غُفْرَانَکَ رَبَّنَا وَإِلَیْکَ

🌼 جهت آسان شدن امور:

اگر کسی این پنج اسم مبارک و شریف یعنی اَلْمُصَوِّرُ اَلْمُبْدِئُ‏ اَلْمُعِیدُ اَلْمُحْیُ اَلْمُمِیتُ را چهل روز و هر روز 1740 مرتبه بخواند اگر طالب علم باشد عالم می گردد و اگر فهم و عقل و ادراک خواهد او را فهم و عقل و ادراک بخشد و هیچ چیز بر او مشکل نگردد .

🌼 زیادی فهم و حفظ و علم :

این آیات  را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن و با جوهر روحانی یا گلاب و زعفران در ساعت شمس در روز دوشنبه بنویسید و با خود نگاه دارید

آیات 1 الی 5 سوره علق :

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ
خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ
اقْرَأْ وَرَبُّکَ الْأَکْرَمُ
الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ
عَلَّمَ الْإِنسَانَ مَا لَمْ یَعْلَمْ

🌼 برای زیاد شدن حافظه :

برای زیاد شدن حافظه بر روی نان خشک این آیات را به این ترتیب بنویسد

روز شنبه :لا اله الا الله الملک الحق المبین
روز یکشنبه :رب زدنی علما و فهما
روز دوشنبه :سنقرئک فلا تنسی
روز سه شنبه :انه یعلم الجهر و ما یخفی
روز چهارشنبه :لا تحرک به لسانک لتعجل به
روز پنج شنبه :ان علینا جمعه و قرآنه
روز جمعه :فاذا قرآناه فاتبع قرآنه
و هر روز صبح ناشتا آن را بخورد مجرب اس

🌼قبول شدن در امتحان و کنکور و مصاحبه

در روز امتحان قبل از خروج از منزل و رفتن سرجلسه امتحان یا مصاحبه ، پنج بار صلوات بفرستد.
سپس هفت مرتبه آیه الکرسی شریفه را بخواند.
هفت مرتبه بگوید (بسم الله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ) .
ذکر شریفه ذیل را ورد زبان سازد و تا زمانی که در سر جلسه امتحان حاضر میشود و برگه را به دستش میدهند آنرا تکرار کند.
یا صَمَد انتَ ثِقَتی و رَجایی یا صمد عَلیکَ تَوَکَلتُ یا الله یا الله یا الله .
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

خوندم عزیزم ان شاالله حاجت روا بشی شما هم دعا کن اختلاف بین شوهرم و خانواده ام بر طرف بشه اجرت با ...

قربونتون برم من 

ان شاءالله بحق فاطمه ی زهرا مشکلتون حل بشه جونم 

ذکری بدم خدمتتون؟!