2777
2789
عنوان

من فقط خدا رو داشتم ....

44 بازدید | 1 پست

خونواده من جوری هستن که ضربه خوردن رو بیشار دوس دارن هر کی بی احترامی کنخ براشون خوبه هر کی خوبی کنه بده دلم پره از مادر پدر خواهر تا جمع میشن فقط شروع میکنن مسخره کردن من که دیونه ام چون مهربونم ولی چرا مادرم نمیبینه مریض بود دو ماه رو تحت بود مواظبش بودم بخاطرش از ترم اخر ارشد مرخصی گرفتم پدرم رو هر هفته دیالیز میبردم از شرایط خیلی بد در اومد چون ازش نگه داری میکردم مگه چن سالمه که جوونیم بره وظیفمه ولی شکنجه چرا از همه دلزده ام افسردگی شدید دارم همش باید گریه کنم اینکه چقد تحقیر شدم تو مساعل مختلف 

زنگ بزنین مشاوره 1480
یا مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی اونام مشاوره رایگان دارن البته از نوع اسلامی.
شمارشون 096400

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.