2777
2789

چرخ خیاطیمو روغن کاری کردم آلن بهاش کار میکنم بیش از اندازه حرکت میکنه دلیلش چی میتونه باشه از این چرخ خیاطیهای جگواره

روغن زدید، بیش فعال شده😂

شاید چون روغن گرفتگی هاش رو رفع کرده حرکتش نرم و سریع شده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سرعتش رفته بالا ، کمش کن یه کلید داره بگرد

کلید کمو زیادش اصلا ثابت وایستاده اصلا نه کم‌میشه نه زیاد فقط دکمشو که میزنم سرعتش خیلی بالاست به نظرت مال روغن ن کاری زیادی که نیست

چرخ خیاطی منم جکواره دوختش شله 

هرپارچه ای رو نمیدوزه....مثلا پارچهای کشی یا استریچ.. 

چیکار کنم .؟بایدببرم تعمیر؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

به نظرت مال روغنش که نیست شاید زیاد ریختم اینطوری شده

نمیدونم، شما میگید کلیدش که کم و زیاد نمیشه، بعد از روغن کاری هم این جوری شده  پس احتمال داره به خاطر روغن باشه

روغن رو اگه زیر پای ما هم بریزن لیز میخوریم و حرکتمون تند میشه😄

یکی از دوستام میگفت چرخشو حسابی روغن کاری کرده میگفت خیلی نرم و سریع شده بوده

چرخ شما هم شاید دلیلش همین باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
هر پارچه سوزن مخصوص داره باید بگیری 

تازه که گرفته بودم سوزن ۱۴ داشت همه ی پارچهارومیدوخت..سوزنش شکست دوباره رفتم سوزن ۱۴ گرفتم حالا هرپارچه ای رو نمیدوزه   

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نمیدونم، شما میگید کلیدش که کم و زیاد نمیشه، بعد از روغن کاری هم این جوری شده  پس احتمال داره ب ...

آره چون دیروز باهاش کار کردم درست بود آلن که روغن کاری کردم روشن کرد تند سریع شده

[QUOTE=336724335]تازه که گرفته بودم سوزن ۱۴ داشت همه ی پارچهارومیدوخت..سوزنش شکست دوباره رفتم سوزن ۱۴ گرفتم حالا هرپا ...[/QUOTEاگه سرعتش موقع دوخت کم باشه بازم قشنگ نمیدوزه باید به اندازه باشه

[QUOTE=336724335]تازه که گرفته بودم سوزن ۱۴ داشت همه ی پارچهارومیدوخت..سوزنش شکست دوباره رفتم سوزن ۱ ...

بنظرم شل میدوزه