2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم:>دیگ ندارمش💔

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

میخوای بخری یا ب سرپرستی بگیری؟ 

اگر بخری ک همونجا میبرنش جلو خودت پیش دامپزشک برای چکاب 

اگر ن خودت باید ببری 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من گربه دارم ولی نخریدم از خیابون پیدا کردم. هزینه ش سه دوره واکسن هست میشه ۳ میلیون. بعدش ماهی ۱ تو ...

چجورى ازخيابون پيداكردى ميدونستي سالمه؟يا بايد ببري دامپزشكى؟

من گربه خيلي كوچولو ميخوام ك ازاولش واسه خودم باشه

بس كن ايرانى
چجورى ازخيابون پيداكردى ميدونستي سالمه؟يا بايد ببري دامپزشكى؟ من گربه خيلي كوچولو ميخوام ك ازاولش و ...

سالم نبود بردمش دکتر درمانش کردم. ااره باید ببری چکش کنن. من از سه روزگی دارم گربه مو مامانش ولش کرده بود

چجورى ازخيابون پيداكردى ميدونستي سالمه؟يا بايد ببري دامپزشكى؟ من گربه خيلي كوچولو ميخوام ك ازاولش و ...

ببین بچه گربه که بیماری خاصی نداره تا دو هفته چشماشون بستس...بعد ۴۵ روزگی باید ببریش کلینیک یا دامپزشکی واکسناشو شروع کنی بعدش کارای نظافتم خود کلینیک انجام بده خیلی بهتره

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.