2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میگن برای کبد تا کلیه ضرر داره

اینا چیه میخورید؟ چون تو ابنیستا تبلیغ کرده میخواهی بخوری اون قرص توش چی داره که اگه بخوریش لاغرت میکنه؟؟

این همه دکتر هستن چرا یکیشون تجویز نمیکنه؟

ببخشید کمی اراده داشته باش جلوی دهنت رو بگیر نخور کمی ورزش کن ببین لاغر میشی-یا نه

یه زمانی قرص مجیک تبلیغ میشد دوست منم خورد پاهاش کبود شده بود دکتر گفته بود قرصهایی که خوردی باعث شده کبدت داره از کار میافته

سلام عشقم اره منم خریدم عالی بود پیجشو میزارم برید بخرید @emamydiet 0990-502-9772 امیدوارم توام لاغر ...

چقدر لاغر کردی که راضی بودی و داری تبلیغ میکنی و با سلامتی ملت به خاطر دوزار پول بیشتر بازی میکنی؟

من اصلا موافق داروی لاغری نیستم چون از هرجایی دارو گرفتم همش عوارض داشته واذیت شدم و فشار وتپش قلب رو بالا میبرن تا اینکه همسایمون از طریق یکی از اشناهاش یه قرص لاغری برزیلی به اسم گلکسی گرفته بود ۳عددشو امتحانی ازش گرفتم مصرف کردم اول اینکه هیچ گونه عوارضی برام نداشت کامل اشتهام رو صفر کرد و معلوم بود سوخت وساز بدنم بالا رفته بعدش منم یه بسته سفارش دادم الان ۲۱ روزه دارم مصرف میکم ۹کیلو و نیم کم کردم و اینکه بخدا اصلا هیچ عوارضی برام نداشت شمارشم میزارم براتون کسی خواست اول خوب تحقیق کنه بعد با مسولیت خودش بگیره اینجا متاسفانه همه تبلیغ الکی انجام میده کسی نمیدونه حرف کی رو باور کنه منم چون خودم گرفتم و مصرف میکنم معرفی میکنم وگرنه اگه داروش مثل بقیه فروشنده ها فیک بود همین جا اعلام میکردم فیکه با خیال راحت مصرف کنین از این شماره گرفتم 09378310919