یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عالیه ک هستین.هرکسی هر روشی ک میتونه باهاش وزن کم کنه باشه.فقط این کاهش وزن و راهکارهایی ک بهم میگیم ...
زاستی عزیزم باید ب هم امید بدیم دیگ الان شروع میکنیم آخر ماه همه بریم رو ترازو عکس بگیریم ببینیم کی موفق شده ذوق کنیم بعد بهم روحیه بدیم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
من خودمم قبلا سابقه کاهش وزن ۲۰ کیلو داشتم.ی مقدارش بخاطر مصرف داروهای هورمونی بر گشت ی مقدارشم بخاط ...
پس عالی میتونی کم کنی
رژیم فستینگ مبگیری یا کالری شماری؟